180 минути от плейофите донесоха първа оставка

OFFNews 08 април 2017 в 08:23 1361 0

Само 180 минути от плейофите бяха достатъчни за оставка в елита на българския футбол. Даде я треньорът на Монтана Атанас Джамбазки. Спецът не издържа на срамната загуба 1:7 от Ботев в Пловдив. Джамбо, който е зет на най-спортния кмет в България - Златко Живков,  винаги остава на някакъв пост.

"С това поведение, което показахме от самото начало, нищо добро не ни очакваше. Грам желание нямаше, без никаква мотивация, не мога да си обясня тия момчета как мислят да продължават. Аз искам да се извиня на феновете за тежката загуба.

Аз ще преосмисля как да продължа, ще искам да поговоря с ръководството и да преустановим отношенията си. Аз съм решил, подавам си оставката, поемам вината за това поведение на отбора. Тия момчета много добре трябва да се замислят какво правят на терена.

Ако мислят така да продължават, по-добре ръководството да разпусне отбора и да доиграем само с юноши. Доста обидно е това поведение. Много жалко! Явно тия момчета не разбират за какво става въпрос.”

Не, това не са техните възможности в никакъв случай. Без никакво желание. Тия мачове сигурно са безсмислени и си чакаме някакви баражи, които с такова поведение няма как да се представим добре. В момента ние нямаме място в Първа лига”, каза Джамбазки пред „Диема Спорт”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!