15 000 ботевисти атакуват София, връщат Чандъров

Ивайло Йолчев 05 май 2017 в 18:49 4390 0

Снимка Ботев Пловдив

Ботев Пловдив готви рядко виждан фенски десант за финала за купата, който има няколко цели, разбра OFFNews. На 24 май жълто-черните играят срещу Лудогорец на стадион "Васил Левски" в битка за трофея.

Тези дни активисти от агитката са загрели буквално телефона на бившия собственик Румен Чандъров, който се оттегли и дава пари само в Септември. Те го поканили на финала. Тарторите заявили, че ще му покажа какво е публика и защо трябва да се върне в Ботев.

Отначало Чандъров не приел сериозно разговора, научи OFFNews. Той попитал колко фенове могат да пристигнат от Пловдив за финала.  Бултрасите отсекли - 15 000 души.

"Ако сте 15 000 на този мач, може да го повторите и на друг мач, тогава ще склоня да се върна", казал Чандъров. Той заявил, че уважава много публиката като цяло и приел поканата за седне в ложата на националния стадион. Нещо повече, Румен Чандъров обмисля да даде сериозна отборна премия за победа над Лудогорец.

Хотелиерът напусна  Ботев заради огромните дългове и някои вътрешни врагове. Чашата преля, когато ултраси изгониха току що назначения треньор Николай Митов - Жадното, сега в Левски. От Ботев му гарантират, че проблемите вече са изчистени.

От своя страна в Коматево отчаяно търсят спасител. През последните 3 месеца не се плаща редовно, играчите чакат заплати и премии. Въпреки това Ботев върви прилично в първенството и отлично за купата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови