Люис Хамилтън: Не съм плейбой, а робот на Формула 1

OFFNews 16 май 2017 в 09:50 5025 1

Снимка Формула 1

Прелюбпитно интервю за австралийското издание на Men’s Health даде Люис Хамилтън, трикратен победител във Формула 1. Веднага след успеха в Барселона той разкри тежката страна да си част от шоуто.

"За да бъдеш пилот, трябва да се вкараш сам в шаблон. И той е адски отегчителен. Не правиш нищо друго, живееш, за да дишаш със състезанията. Не се радваш, не се усмихваш", каза Люис.

"Детските ми години бяха ограбени. Нямах възможност да излизам с приятелите - винаги блях на състезание, винаги зает, винаги сериозен", добави асът на Ф1, който има в банковата сметка 185 милиона паунда, живее повече в самолетите, отколкото в своя дом и не се разделя с диамантените се обеци.

Британецът е гражданин на данъчния рай Монако, беше дълго време гадже с Никол Шерцингер, а клюките го свързваха още с попдивите Риана и Рита Ора.

                                     Рита Ора

"Не мисля, че имам живота на плейбой. Не съм по-малко отдаден на спорта от всеки мой колега. Но те имат различен живот. Могат да си отидат у дома, без да им се налага да бъдат снимани по различни събития", завидя Люис.

                                   Риана

"Тренирам колкото тях. Може би повече. Но имам огромна енергия. Пътувам, изучавам музиката и модата, чета много. Искам да опитам от всичко", призна Хамилтън. И отсече, че му е рано да се пенсионира от Формула 1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

16.05 2017 в 10:49

Тоя е британец само на думи. Дори и на хартия е "гражданин" на монако.
:)

Освен това да знаете, че не пилотите във Ф-1 им викат "жокеи".