Корина Шумахер заплашена: 900 000 евро или ще убия децата ви

OFFNews 19 май 2017 в 00:01 5493 0

Тежки години преживява Корина Шумахер. Съпругата на легендата на Формула 1 е получила съобщение с текст: "Искам 900 000 евро или ще убия децата ви", предават световните информационни агенции.

25-годишен мъж е изпратил писмото със смъртните закани и поставил ултиматум, че ако до 31 март 2016 г. сумата не бъде преведена по банкова сметка, той ще посегне на младежите. Съпругата на Шуми е подала веднага сигнал в швейцарската полиция.

Служителите на реда задържали престъпника, след като са проследили данни от банковата му сметка. Мъжът се е признал за виновен, но не е могъл да обясни мотива за престъплението. За случая се разбира година по-късно.

Седемкратният шампион от Формула 1 и съпругата му има две деца - Мик Шумахер, който вече има успехи в моторспорта, и Джина-Мария, която се занимава професионално с конна езда.

Семейството живее от години в Швейцария, където шампионът се възстановява от инцидента си във Френските Алпи през 2013 година. Новини за шуми обаче реално няма. Всички слухове за подобрения, уви, засега не са потвърдени. Великият немец е в кома, след като падна лошо на ски преди 3,5 години.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Ла фурия излъга и надигра Англия на Саутгейт