Революция в почистването на дома с безжичната прахосмукачка Bespoke Jet

OFFNews 23 февруари 2022 в 14:03 31909 0

През последните години домакинските електроуреди, които използваме в ежедневието, търпят не само функционална, но и визуална еволюция. Сред новаторите в това отношение е и Samsung със серията си продукти за дома Bespoke. Тя дава избор между разнообразни цветове, които да отговорят на желанията и нуждите на различните потребители, а и възможност за освежаване на интериора.

У нас концепцията Bespoke вече е добре позната от едноименната гама хладилници, която дебютира в България миналата година. Концепцията Bespoke включва три основни направления: модулност - позволяваща комбинации в зависимост от нуждите; персонализация - с избор на множество цветове; еко насоченост - чрез различни технологии, които правят уредите по-устойчиви.

Нова визия и функционалност за добре познат уред

Серията обаче включва и други домакински електроуреди, включително и прахосмукачките Bespoke Jet, за които можете регистрирате предварително до 6 март 2022 г. и да получите ексклузивен достъп до допълнителна информация и код за отстъпка при покупка на Samsung прахосмукачка на стойност 100 лв. Той може да бъде използван в периода 7.03 - 30.04 за закупуване на прахосмукачка от сериите Samsung Bespoke Jet, Jet Stick и JetBot онлайн или в магазинната мрежа на партньорите на компанията от 7 март 2022. А в периода 7.03 - 3.04 можете да използвате кода към специалната оферта за предварителна поръчка на Bespoke Jet. Повече информация можете да откриете тук.

Едва ли има някой от нас, който да не е използвал прахосмукачка. Тези уреди са незаменими в ежедневната поддръжка на чистотата не само в дома, но и в офисите ни. Въпреки наличието на автоматизирани роботизирани прахосмукачки, традиционната концепция засега не може да бъде пренебрегната, тъй като се постигат най-добри резултати.

Свикнали сме в повечето случаи този тип уреди да са тежки, обемисти и не особено удобни. Това обаче се променя с новата Bespoke Jet от Samsung. В случая става дума за безжичен уред, разчитащ на вградена батерия, а не на кабел, който винаги се закача някъде или се налага постоянно да бъде прескачан и разплитан.

Това дава свобода на движението във всички стаи, без да е необходимо преминаването към друг контакт. Батерията на Bespoke Jet е с голям капацитет, позволяващ ѝ да работи с оптимална мощност до един час, което си е напълно достатъчно за почистване на един средно голям дом. Освен това има и резервна батерия, която удължава работата до два часа. Батериите запазват до 70% от ефективността си в рамките на до 500 цикъла на употреба.

Налична е и докинг станция All-in-One Clean Station, която зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадък чрез технология Air Pulse. По този начин няма да се притеснявате, че може да вдишате прах при смяна на торбичката или при изпразване на контейнера, както се случва със стандартните прахосмукачки. И тъй като стана дума за прах, разполагате с опция за приставка, която може да пръска вода върху подова повърхност и така да премахва ефективно полепналите прахови частици. Подобна опция е налична в малко от традиционните модели.

Станцията, която служи и за поставка на прахосмукачката, може съвсем спокойно да се превърне в част от интериора, тъй като е с изчистен и ненатрапчив дизайн и стои вертикално. Разбира се, винаги имате и опцията да я съхранявате в мокро помещение или където предпочитате.

Традиционните прахосмукачки са обемисти и тежки, но не и Bespoke Jet, която тежи едва 2.5 кг. Това я прави достатъчно лека за маневриране и почистване из целия дом. Тя може да бъде използвана и за почистване на повърхностите на столове и дивани, на шкафове и маси, щорите на прозорците, долната страна на уредите и стъпалата на стълбите.

С времето някои модели губят мощността си, но Bespoke Jet може да предложи оптимална производителност с цифров инверторен мотор с мощност на засмукване до 210W. Така ще се справите с най-сериозните замърсявания, дори тези дълбоко в килимите. В този ред на мисли, за да се премахнат и най-фините частици, системата Jet Cyclone осигурява по-чист въздух, улавяйки фините прахови частици, засмукани в прахосмукачката.

За целта е използвана многослойна система за 99,999% филтриране. Когато въздухът се засмуква, големите прахови частици се отделят, а след това се улавят във филтър с метална мрежа. След това микрофилтърът улавя фини прахови частици и накрая филтър за фин прах улавя микропраха. Добрата новина е, че всички части и филтри могат да се мият, а това намалява зависимостта от постоянна покупка на аксесоари.

Друго технологично нововъведение е добавянето на LCD дисплей с поддръжка и на български език. На него е достъпна разнообразна информация, включително настройки за нивото на засмукване и състоянието на батерията. На него ще видите и наличието на проблеми, като запушване с предмети, заседнали в четката, или липсващи филтри. Освен това се предоставят и инструкции, които да помогнат за отстраняването на нередностите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews