Hobot S6 pro – първият по рода си робот за прозорци с вибриращи мопове (Ревю)

OFFNews 06 юни 2024 в 06:18 397 0

Hobot S6 pro – първият по рода си робот за прозорци с вибриращи мопове

Снимка Hobot

Hobot S6 pro – първият по рода си робот за прозорци с вибриращи мопове

В днешно време, роботите за миене на прозорци стават все по-популярни и важни за поддържането на дома или офиса. Те предлагат удобство и ефективност, като спестяват време и усилия, които обикновено се изискват за тази задача. Един от най-новите модели на пазара е Hobot S6 pro, който се отличава с редица иновативни функции.

Hobot S6 pro е първият и единствен робот за прозорци с вибриращи мопове – иновация, която го отличава от всички останали продукти на пазара. Вибриращите мопове на робота работят един срещу друг, което значително увеличава ефективността на търкането и води до по-чисти прозорци, без да е необходимо ръчно почистване. В редакцията получихме една бройка от модела и в следващите редове ще споделим впечатленията си от работата си с него.

Висококачествен дизайн

Hobot S6 pro се отличава с висококачествен дизайн и надеждност. Двойната му ултразвукова функция за пръскане гарантира, че продуктът ще работи ефективно дълго време. Дизайнът е модерен и функционален, което гарантира лесна инсталация и употреба.

Чисти трудно достъпни места

Освен това, той има способността да пръска до 15 нанометра, което го прави идеален за големи пространства. Това е особено полезно при чистене на високи места и трудно достъпни области.

Dual Ultrasonic Spray технология

Особено впечатляваща е технологията Dual Ultrasonic Spray, която осигурява фин слой разтвор за почистване, като така увеличава ефективността на почистване. С интелигентни сензори за откриване на ръбове и пречки, Hobot S6 pro гарантира безопасна и автономна работа.

Технологията за двойно полиране

на модела не само премахва прахта, а и неутрализира статичното електричество, което може да се натрупа върху прозорците. Роботът работи с висока скорост от 600 пъти в минута, което гарантира бързо и ефективно почистване. Освен това, Hobot S6 pro е оборудван с интелигентни сензори, които предотвратяват падането и ударите в препятствия.

Интелигентно планиране на маршрута

Този робот спестява много време и усилия на своите притежатели с функцията за интелигентно планиране. Придвижвайки се по зигзагообразни маршрути - първо хоризонтално, след това вертикално, устройството почиства старателно, без да пропуска нито едно място.

Мобилно приложение

Hobot S6 pro има приложение за телефон, което позволява неговото отдалечено управление.  Освен това дава възможност собственикът на робота да получава съобщения директно на телефона си в случай че възникне проблем. Всеки лесно може да обновява фърмуера на робота директно през приложението, което е много удобно. В добавка, S6 Pro има гласов асистент на български, който позволява на робота да говори. И накрая, устройството може да се управлява през телефон или дистанционно, а може да се стартира директно и от бутона за пускане, разположен на него.

Вградена UPS система

Дори и при прекъсване на захранването, роботът може да продължи да работи, благодарение на вградената си UPS система. В случай че захранването спре, UPS системата поддържа робота в продължение за 20 минути, като издава непрекъснат звуков сигнал. Това предоставя време за реакция и предприемане на необходимите действия.

Тестове за надеждност

Продуктът е бил тестван в продължение на 600 часа, което гарантира неговата надеждност. От 2010 г. насам, Hobot S6 pro е доказан лидер в областта на роботите за почистване на прозорци.

В заключение

можем да потвърдим, че Hobot S6 pro е иновативен и надежден продукт, който ще помогне за поддръжката на прозорците чисти и блестящи, без никакви усилия. Със своята безпроблемна работа, дори и на трудно достъпни места, роботът е идеален помощник за всяка домакиня или бизнес.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови