Свети Влас се подготвя за свирепи битки на ринга

OFFNews 19 юли 2017 в 11:58 3244 0

Грандиозна гала вечер по смесени бойни изкуства в Свети Влас подготвят от "Максфайт". Юбилейното 40-о издание на популярната верига ще се проведе в амфитеатър "Арена" край пристанище Марина Диневи в Свети Влас, както е по традиция всяко лято на 2 август.

40-ият рожден ден на популярния турнир за професионалисти ще предложи на феновете запомнящи се срещи. Във файт картата са записани 11 сблъсъка, 5 от които във формат кик бокс и 6 във формат ММА. На ринга под открито небе ще се качат опитни и зрелищни състезатели в битка за престижния колан на Максфайт в три различни категории.

В категория до 77 кг в спор за трофея ще излязат трикратният световен и европейски шампион по бойно самбо Росен Димитров срещу участника в 2 световни и 4 европейски първенства по джиу джицу Тодор Желязков от Бургас. Впечетляващата визитка на опитния столичен самбист допълнително мотивира бургаския техничен боец, който вече има солиден опит и в граплинга.

В защита на трофея на Максфайт на ринга след година и три месеца прекъсване заради тежка травма на крака се завръща и любимецът на публиката Атанас Джамбазов. Шампионът на Максфайт бе изненадващо предизвикан да защити титлата си от световния шампион по кик бокс на Украйна Юрий Горбенко.

Украинецът разпространи снимка, на която заканително изписа послание на английски за Джамбазов "Ще плачеш!“. Джамбазов в типично свой стил прие хвърлената ръкавица с мълчание. Развръзката в тежка категория – на 2 август, в Свети Влас.

В не по-малко интригуващ сблъсък ще се превърне битката за трофея на Максфайт в категория до 82,5 кг, който противопоставя световния шампион по муай тай Йордан Янков – Руснака срещу световния шампион по кик бокс Александър Петров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови