Решението за Кобрата става ясно до 48 дни

OFFNews 14 май 2019 в 18:19 4495 0

Решението на Спортната комисия на щата Калифорния за лиценза на Кубрат Пулев няма да стане ясно днес (14 май). За това информира bTV. Заседанието на Комисията трябва да започне в 20:00 ч. българско време, но на него само ще бъдат изслушани показанията на засегнатите страни. След това осемте членове ще имат 6 работни седмици (48 дни), в които да се произнесат.

Кубрат Пулев ще се изправи пред Спортната комисия на щата по две обвинения.

Първото идва от репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши. След мача на българина срещу Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, тя взе интервю от боксьора, което завърши с целувка. Дни след това Равало заяви, че приема действията му за тормоз и нае известната адвокатка Глория Олред, за да защитава правата .

В отговор от щаба на Пулев пуснаха видео, в което се вижда, че тя се забавлява в българска компания след мача и интервюто. Самата Равало не отрича този факт.

Вторият казус, в който е заместен Кобрата е обвинението за неправомерен удар, който е повлиял на крайния развой на мача. Съперникът му Богдан Дину пледира, че е бил ударен в тила в 7-ия рунд, преди да бъде нокаутиран.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови