Пулев обмисля ответен иск срещу Джени Суши

OFFNews Последна промяна на 15 май 2019 в 09:54 6419 0

Кубрат Пулев беше наказан за шест месеца със спиране на правата заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало след победата му над Богдан Дину на 23 март.

Той беше глобен и с 2500 долара, а до 22 юли трябва да премине програма за превенция на сексуалното насилие над жените в медиите. След това той отново ще бъде изслушан от Атлетическата комисия на Калифорния, която ще прецени дали вече осъзнава действията си от онази вечер.

В разговор по скайп пред bTV Кубрат сподели, че е получил съвети да заведе насрещен иск срещу популярната като Джени Суши репортерка и не отхвърля напълно такава възможност.

“Всичко мина перфектно, това решение и очаквахме. Имаше нападки, плач, рев. Джени Суши се разплака, искаше да бъде по-драматично. Наказанието ми не е точно шест месеца, защото на 22 юли ще има ново изслушване. Трябва да мина тестове по темата.

Говорих надълго и нашироко пред комисията. Тя, Суши, от своя страна не отговаряше на въпросите на адвокатите и комисията. Тя имаше избор за това, но когато човек не крие нещо, отговаря. Относно разпространените от щаба ми видеа за поведението, казаха, че това няма отношение към темата.

Аз й се извиних, казах, че съжалявам. Запознах се и с нейната адвокатка Глория Олред. Нямам лоши чувства към тях, въпреки че ме атакуват. С Джени Суши не сме се поздравявали преди изслушването. Не можех да повярвам, че казва неща, които не са точно така.

Много хора в залата, които са свидетели на случилото се, се смееха и бяха в недоумение как може да говори такива неща. Това са хора, които са присъствали и знаеха какво стана. Много от нещата бяха спестени. Ако бяха говорили, цял свят щеше да разбере каква е. Не знам дали ще предявяват някакъв иск срещу мен.

Но много хора ме съветват аз да заведа такъв. Не знам, ще видим. Според мен всичко ще свърши дотук от нейна страна. Не знам подробности за програмата, която трябва да посещавам.

Това наказание ми променя плановете да се бия през лятото в Лас Вегас. Не е редно това, което направих и за в бъдеще ще бъда още по-усъвършенстван и по-добър. Благодаря на всички, които ме подкрепяха през това време, в този труден за мен момент”, каза Кобрата в ефира на bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови