От пълничък геймър до шампион по бокс

OFFNews 11 февруари 2022 в 08:47 1739 0

Историята на Петър Драганов е отражение на настоящето. Хлапето от Созопол е зарибен по компютърните игри и вредната храна, но благодарение на бокса намира своето призвание в живота.

Днес 5-кратният шампион на България прави своя професионален дебют на шоуто Max Fight 48 в София. Той ще се бие с опитния Радослав Митев в 4-рундов мач.

„Като по-малък бях доста по-пълничък. Типичното дете, каквито са повечето в момента. Доста бях зарибен на компютрите. Играех една игра. Исках само да хапвам. Изобщо не ми се тренираше. По цял ден се застоявах пред компютъра – разказа в интервю за youtube канала Спортната Джунгла Петър Драганов. – Но сега искам да покажа на всички, че с вяра нещата могат да се случат. Ще докажа на всички как някой ден ще стана световен шампион.“

Как Пепи Драганов е избягал от пристрастяването към компютърните игри, как е натрил носовете на песимистите, които са го съветвали да се откаже и как е извадил кръста от морето на Богоявление през тази година, вижте в интервюто за youtube канала Спортната джунгла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews