Мейуедър залага 5 милиона долара за своя победа над Макгрегър

OFFNews Последна промяна на 24 август 2017 в 09:58 1437 0

Боксовата звезда Флойд Мейуедър-младши е толкова уверен в своята победа над Конър Макгрегър в очаквания с огромен интерес двубой помежду им в ранните часове на неделя, че е готов да заложи цели 5 милиона долара за собствен успех.

Информацията съобщи журналистът от ESPN Ар Джей Бел в профила си в Туитър. Непобеденият на професионалния ринг Мейуедър никога преди не е залагал на свои боеве и новината е изключително любопитна.

Макгрегър и Мейуедър ще се сразят в Лас Вегас, като мачът ще се проведе по правилата на бокса. Ирландецът е звезда в смесените бойни изкуства.

"Готов съм да се бия 12 рунда в бясно темпо – коментира Макгрегър. – Ще пречупя този старец. Ще го надиграя в неговия стил. Аз съм кралят на октагона, а скоро ще стана и крал на боксовия ринг", изцепи се пък от своя страна Конър, който вече гледа и към своите следващи предизвикателства.

Той изненада всички журналисти, като разкри, че има намерение да участва в хибриден мач веднага след двубоя с Мейуедър. Срещата ще бъде по смесените правила на ММА и бокса.

Двамата бойци ще получат по 90 милиона долара, както и уникален пояс - “Money belt”. Той е изработен от крокодилска кожа и съдържа 3360 диаманта, 600 сапфира и 300 изумруда.

Освен това при неговото създаване за използвани 1,5 кг злато.