Конър МакГрегър стана Пинокио, щял да стигне Мейуедър, но с носа си

OFFNews 15 август 2017 в 18:32 1947 0

Американският боксьор Поли Малианджи (на снимката), който беше спаринг партньор на Конър МакГрегър, сравни ирландеца с Пинокио. Боецът говори пред MMA Junkie.

"Конър обича да ги разправя: "Момчета, слушайте, мога да направя това, мога да направя онова. Ще нокаутирам Мейуедър за два рунда". Нека говори каквото си иска. 

Ако МакГрегър беше Пинокио, може да достигне Мейуедър в другия край на ринга със своя нос. Толкова силно лъже публиката", сподели Малианджи.

По думите на американеца ще се види, че боксовият мач в Лас Вегас не е "филм на Дисни". Флойд Мейуедър е човекът, който знае какво да прави на ринга.

Малианджи напусна лагера на ирландеца на 4 август. Според една от версиите той се е ядосал на снимката, на която е паднал по дупе в нокдаун. Поли се кълне, че това не е вярно, а е бил просто избутан на пода.

По-късно боксьорът се изнерви и заяви, че "МакГрегър охка като девойка при всеки удар в тялото му". И съжали, че изобщо се е захващал.

Непобеденият при професионалистите Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър ще се бият в категория до 69 килограма в Лас Вегас на 26 август. Мачът не е за титла. Просто легендата и ММА идолът ще съберат огромни пари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови