Макгрегър се опита да срита Нурмагомедов още на претеглянето (видео)

OFFNews 06 октомври 2018 в 11:16 3000 0

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се опита да предизвика шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов още преди преди големия сблъсък в Лас Вегас.

Двамата се качиха на кантара преди най-очакваната битка, която се състои тази неделя около 05:00 часа. Руснакът бе там само минута след 9:00 часа местно време, когато бе насрочено събитието. Кантарът показа, че той е точно 155 паунда (70,30 кг).

Макгрегър се качи на кантара близо час по-късно в 10:09 часа. Той също нямаше проблеми, като стрелката показа 154,5 паунда (69,9 килограма).

След официалното претегляне на двамата бойци в Лас Вегас и заставането им лице в лице, ирландецът се опита да предизвика руснака, като му уари ръката, а след това се опита да го ритне. Хабиб обаче не се поддаде на провокацията на Конър и остана концентриран.

Жадната за бой публика не успя да се наслади на размяна на удари на сцената, но това се случи сред трибуните, където двама привърженика се сдърпаха и размениха по няколко тупалки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!