Кубрат Пулев може да се изправи срещу Тайсън Фюри

OFFNews 26 февруари 2019 в 17:18 1998 0

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев може да се бие с Тайсън Фюри, твърди изданието "Sport 360". Циганския крал подписа договор с промоутърската агенция "Топ Ранк", която работи отскоро и с българина.

Фюри има задължителен мач с Динотей Уайлдър, с когото завърши наравно в края на миналата година. Там преговорите удрят на камък, тъй като американецът преговаря за друг бой.

От "Топ Ранк" са твърдо решени да осигурят мач на Фюри. В момента се водят разговори с новозеландеца Джоузеф Паркър. При неуспех логиката сочи, че следващият съперник на "Циганския крал" ще бъде Кубрат Пулев.

От Sport 360 все пак се застраховат и считат, че бой Фюри - Пулев може да има само при желание на българина. Маът с антъни Джошоуа може да да му осигури мечтаната Световна титла, а такъв с Тайсън "само" тлъст хонорар.

Желанието на промоутърите е такъв евентуален мач, да се състои през ноември. Засега е известен само следващият съперник на Кобрата. Той ще се изправи на 23 март срещу румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!