Кобрата надъха ЦСКА в борбата за титлата

OFFNews 13 май 2019 в 12:46 1907 0

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев призова феновете на ЦСКА да подкрепят отбора независимо от всичко. Стигналият до мач за титла в тежката категория срещу Владимир Кличко софиянец се появи в любопитно видео, публикувано в инстаграм профила cskaonly.

В него Кобрата надъхва феновете на червения клуб преди финала на сезона, в който ЦСКА е много близо до титлата, но все не успява да направи решителната крачка. В събота ЦСКА завърши 0:0 с Лудогорец на "Българска армия" и така дистанцията от три точки до разградчани се запази три кръга преди края на сезона.

"Здравейте армейци, здравейте приятели!
Бъдете с любимия си клуб, бъдете с ЦСКА!
Подкрепяйте ги до последно. И независимо, каквото и да се случва на терена, бъдете с тях силно, мощно, здраво, до последно! Защото този клуб заслужава много. Защото е клуб с много голяма история и ние го обичаме! Бъдете с тях!", казва Пулев, който утре има две важни дела отвъд Океана.

Там ще бъдат гледани жалбите на репортерката Джени Суши по т.нар. "Целувкагейт" и протестът на румънския боксьор Богдан Дину, който иска служебна победа над Кобрата заради неспортсменско поведение.

View this post on Instagram

A post shared by Всички фенове на ЦСКА заедно ???? (@cskaonly) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!