Кобра: Джошуа седна на дупето си, не е непобедим

Ивайло Йолчев Последна промяна на 02 май 2017 в 13:03 3674 1

Снимка Иван Йочев, Спортал

Никакви притеснения от мач с Антъни Джошуа няма Кубрат Пулев. Той говори пред медиите в София, където беше открит негов графит и такъв на Ивет Лалова.

"Казах ви, че Джошуа ще победи. Ще видим как ще се завъртят преговорите", започна Кобрата, "Казах ви също, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. Ето, сега ви казвам, няма да има реванш между Кличко и Джошуа, да знаете".

Той съобщи, че преговорите за негов мач вече са започнали. "Има си правила, аз съм официален претендент, дали съм интересна хапка, интересна манджа - не ме интересува", каза той, после анализира зрелището на "Уембли".

"Мачът им беше на ниво. И двамата бяха очаквано подготвени. Джошуа победи, защото Владимир игра ретро. Боксът се променя също", отсъди софиянецът.

"Мач ще има до края на годината, не ме притеснява никой. И единият, и другият сядаха на дупетата си, непобедим в бокса няма. Достатъчно силен съм , да се подготвя както трябва", каза Кобрата.

"Пълни глупости са, че Джошуа е по-техничен. Въпрос на подготовка. Да, добър е, взривен, експлозивен, но има и минуси, не може да притежаваш всичко в бокса".

Кобрата похвали художника, който го е рисувал от снимка. "Харесвам се, аз си се харесвам", засмя се най-добрият ни боксьор.