Джошуа: Пулев ще е освирепял, но ще му покажа кой е бикът на ринга

Шампионът хвали таланта на Кобрата, но предвкусва нова победа с нокаут

ОFFNews 07 септември 2017 в 14:18 5932 0

Снимка Скай спортс

Антъни Джошуа планира да покаже на Кубрат кой е "кралят на ринга", когато двамата се изправят един срещу друг в Кардиф. Мачът за световната титла в тежката категория на бокса е на 28 октомври. Очакват се 80 000 зрители.

Британецът залага поясите си в WBA and IBF. И се закани да направи шоу за уелските фенове.

Антъни каза пред Скай спорт за българина:  "Намирам го за доста талантлив. Той е бронзов медалист от Олимпиада, което показва неговата класа. Той е звезда в своята страна, той е като крал в България. Ще иска да се представи в най-добра светлина", изказа се джентълменски машината от мускули.

"Каквото и да гледам по YouTube, съперниците ми винаги дават 30 процента отгоре. Ще съм подготвен за гладен и освирепял Пулев", призна си AJ.

Мачът на Кобрата срещу Владимир Кличко от 2014 година сериозно респектира Джошуа.

"Той е имал Владимир за съперник, а хората забравят това. Трябва да съм стъпил на земята. Защитавам световна титла, а това е сериозна работа", каза Антъни, който изпитва истинско възхищение към украинеца.

"Ще е велико в Кардиф. Обикновено Америка носи блясъка на битката, но тези мачове се случиха на Острова, а това е добре за мен. Също така доста пари ще отидат за благотворителност", добави великанът от Уотфорд.

"Той има типичния боксов стил за Източна Европа. Аз ще трябва да му покажа кой е бикът на ринга, кой е кралят на бокса", добави още непобеденият Антъни Джошуа. Искам да запиша своята победа номер 20 с нокаут номер 20".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!