Антъни Джошуа плаши Кобрата с чудовищни мускули

OFFNews 10 септември 2017 в 10:25 3969 1

Антъни Джошуа, непобеденият в професионалния бокс шампион, показа стоманени мускули в тренировка за мача с Кубрат Пулев. Двамата излизат на 28 октомври в Кардиф за световната титла на IBF, очаква се 80-хилядният стадион да бъде препълнен.

Британецът пусна снимка в социалните мрежи, на която прави типично за боксова тренировка упражнение с медицинска топка. Физическата му форма е впечатляваща!

AJ написа "Хадукен", като се заигра с прочутата електронна игра за уличен бой, която е хит на пазара от 1987 година насам! Явно машината от Уотфорд е неин голям почитател.

Английските медии веднага разтълкуваха, че Антъни плаши Кубрат Пулев с размазване, типично за уличен бой. Повече въображение, отколкото реалност, но пък звучи добре.

Британската публика е луда по Джошуа, който несъмнено е най-харесваният спортист в Империята. И поглъща всяка информация за боксовия шампион в тежка категория.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

1

Victimized

10.09 2017 в 14:04

"Английските медии веднага разтълкуваха, че Антъни плаши Кубрат Пулев с размазване, типично за уличен бой. Повече въображение, отколкото реалност, но пък звучи добре."

Явно на вас ви липсва въображение. Имайки предвид как Кубрат загуби от Кличко /Елементарно/, и как Кличко загуби от Джошуа, думата която търсите конкретно е уличен ПОБОЙ....
Бих се радвал ако греша, но съм реалист...