Антъни Джошуа: Аз ще бъда хирургът, който ще оперира лицето на Джарел Милър

OFFNews 26 февруари 2019 в 12:38 2016 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа отправи сериозни заплахи към Джарел Милър преди битката им на 1 юни в Ню Йорк.

Голямото бебе започна като каза, че има перфектен план, с който ще се наложи над британеца за не повече от седем рунда.

"Готов съм за всяко предизвикателство. Каквото и да е. Стигнах твърде далеч, планът ми е да го приключа битката за седем рунда. Завощването на титлата ще ознаава много за мен. Ще промени живота ми, ще съм пример за подражание на много американци. Ню Йорк е 10 от 10. Няма нищо по-хубаво от вкъщи. Нямам какво повече да му кажа, другият път ще говорят юмруците ми", сподели Милър.

Отговорът на Джошуа не закъсня:

"Той говори за седем рунда? Погледнете лицето му – ще го реконструирам наред с тялото му. Остават ми още 10 години на ринга. Това е всичко, което знам и умея. Не мога да играя футбол, ръгби, американски футбол или баскетбол. Умея да нокаутирам хора. Ще изтръгна всяка една част от духа му. Ще си свърша работата. Аз съм добър боксьор, който удря тежко. Побеждавал съм най-добрите в тежка категория. Аз ще бъда хирургът, който ще му оперира лицето", коментира британецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови