Жена разкъсана от кучета пред къщата на олигарха Миню Стайков (видео)

Юлиан Христов Последна промяна на 14 декември 2012 в 17:04 16996 19

Жена разкъсана пред къщата на Миню Стайков.
Жена разкъсана пред къщата на Миню Стайков.

Кучета нападнаха и нахапаха жена пред дома на алкохолния бос Миню Стайков на ул. "Лескова гора" в столичния кв. "Бояна".

Инцидентът се е разиграл на 12 срещу 13 декември, като нахапаната жена е пострадала сериозно и е претърпяла няколко операции. Тя е нападната от кучета порода мастиф, които живеели пред къщата на Стайков в елитния столичен квартал. Не е ясно дали по време на инцидента са били отвързани и кой е собственикът им.

Наш екип, който отиде на мястото на инцидента, установи, че там все още се виждат следи от кръв и боричкането. Очевидци на случката разказаха, че охраната се е намесила в спасяването на жената, като кучета били прогонени. В момента къщичките на кучетата са празни.

Случаят беше потвърден от СДВР. От там обясниха, че нямат никаква допълнителна информация за това чии са били кучетата. От полицията обясниха за OFFNews, че жената е откарана в болница и всичко, което е известно по инцидента, е по нейни обяснения, като тя не е подала жалба. Жената е на 63 години, но за момента не е ясно какво е състоянието ѝ. 

Свързахме се с офиса на Стайков, откъдето обещаха да дадат повече информация по случая и това чии са кучетата, кой се грижи за тях и дали те са вързани в колибките си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.12 2012 в 20:06

Тц тц, кучкарите веднага се надушиха

23.12 2012 в 08:47

В България, Елена.
Тука е така.
И...кучетата не са на Стайков. Изчакайте да мине следствието и съда за да се уверите.
България, както казах.

19.12 2012 в 13:15

Репортажът бие камбаната за безхаберието с кучетата-домашни и бездомни.Защо не работи Регистъра за домашни кучета?Всяко домашно куче трябва да бъде чипирано и регистрирано,тогава няма да съществува проблема -кой е собственик на кучетата?Порода Мастиф,едва ли са улични кучета?Какви мерки е взел кмета на Бояна за регистриране на домашните кучета по съществуващия в момента закон?Не повече от 3 дена са необходими на двама инспектора да обиколят Бояна и да регистрират кучетата-от всеки двор ще ги залае куче.Аз съм нахапана от кучета в Борисовата градина,имам малки наранявания и разкъсани дрехи,трябва да ви кажа,че ужаса,психическата травма са големи,цяла година муцуните и зъбите им са пред очите ми.Имам заболяване и всеки ден се разхождах по час в градината,вече не ходя.Наблюдавала съм млади хора излезли да спортуват-бягане,каране на велосипед,подгонени от кучета и сваляни на земята.Питам се ,къде живеем?

18.12 2012 в 13:22

Собствениците на такива кучета трябва да носят наказателна отговорност.

18.12 2012 в 01:25

Жалко е,че за пореден път се случва това в България и след това се ...забравя.Дано има поне късмета да се възстанови жената,а ужасът изпитан никога няма да забрави.Недоумявам,защо в нашата мила Родина няма никой волята и правомощията да промени тази грешна политика.Временно живея извън България,където за 8 години срещнах само в първият месец едно малко ,вероятно беше изгубено кученце на улицата.Така се разхождаше без да обезпокоява никого около месец,след което никой повече не го видя.Имаше си и каишка,което ме навеждаше на мисълта за изгубено.И тук хората имат кучета,но имат и закони,които не им дават право да се случват подобни ужаси.И тук сигурно имат природозащитни организации,те едва ли са по-малко загрижени за животните си.Каквато ни е политиката,такива са ни и управниците,а за такива ,излезли от затвора "бизнесмени"думи нямам.И това е патент на България.Всичко стана една мафия,която се е оплела и няма разплитане.Тъжно,но ...факт.

17.12 2012 в 23:51

много добре е казано!Кучетата нямат никаква вина-вината е на собственика,който е отговорен за своите питомници!!!!

17.12 2012 в 05:06

Бог да и помага.

16.12 2012 в 09:28

Горката жена, дано се оправи!
Не смея даже да си представя дори какъв ужас е изживяла!

15.12 2012 в 23:11

//OFFNews Вече имаме видео и снимки от "Бояна": http://offnews.bg/index.php/136126/zhena-razkasana-ot-kucheta-pred-kashtata-na-oligarha-minyu-stajkov-video//

Защо лъжете!!!!
Жената е нападната не от улични кучета а от кучетата на Миню Стайков!!!
Вие сте лъжци!!!!!

ето това е написано от човек който е истински запознат със случая!! Защо лъжете - манипулатори!!!
-------------------------------------------------------------
"Vasil Dimitrov
Приятели , по случая с жената разкъсана от домашните кучета на известния алкохолен и контрабанден бос МИНЮ СТАЙКОВ ще кажа ,че я познавам лично ,повече подробности за сега не мога да кажа ,от вчера се мъчим да се свържем с НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ и БТВ но никой не вдига телефоните !!!Има образувано до съдебно производство случая се води от 6 то районно управление ,комисаря отговарящ по случая се казва ОГНЯН МИТОВ тел. 98 21 703 , жената е настанена в ПИРОГОВ неврологичното отделение етаж. 3 стая 9 !!!! Случая е много сериозен жената едва не загива !!Аз също обичам жовотинките но в този случай те не са виновни !!!!!Такива "личности" като този г-н СТАЙКОВ са опасни за хората и за животните !!!"

15.12 2012 в 11:34

опс... не, не било фъстък :(

Разг. Малко валмо памук, вълна, козина, коса и др. под.