Загубиха багажа на Памела Андерсън

Последна промяна на 18 септември 2012 в 10:39 2842 4

Памела Андерсън
Памела Андерсън

„Загубих целия си багаж в България, отново съм без дрехи... голям смях“, оплака се в социалната мрежа Twitter Памела Андерсън часове след кацането си на българска земя.

Тя пристигна у нас, за да влезе като специален гост в къщата на предаването „Vip Brother”.

Преди да пристъпи прага и официално да стане 15-ия съквартирант, тя се оплака на водещия Ники Кънчев, че куфарите ù са се загубили след полета до България.

„Това, с което съм облечена, всъщност, е и роклята, с която излетях. Нямам никакви дрехи, у мен бе само ръчният ми багаж“, сподели в предаването Памела.

Кънчев, от своя страна, ù устрои истинско балканско посрещане и по-скоро бе въодушевен от факта, че багажът на звездата е изгубен.

Познанията по английски на водещия бяха подложени на изпитание, тъй като апаратурата за превод не работеше. 

След два неуспешни опита да говори с нея на английски, Ники Кънчев просто се отказа и започва да я инструктира на български.

"Слагай, слагай, слагай!" (слушалката за превод, бел. ред.) и "Хубу, хубу, хубу!" (призив към Памела да се завърти, за да я огледа публиката, бел. ред.) бяха само част от обръщенията на водещия към стъписаната звезда.

Последваха два въпроса, които успяха да накарат най-разкрепостената знаменитост да се почувства неудобно.

Репликите "Казаха ли ти, че българските мъже са най-големите мъжкари? Булгар! Булгар!" и "Вярно ли е, че си отказала секса?" предизвикаха изумения поглед на актрисата.

Чашата на търпението ù обаче преля, когато "остроумният" Кънчев я попита дали е застраховала гърдите си. Тогава Памела просто му обърна гръб и пое към входа на къщата.

По пътя тя се опита да подпише плакатите на всички възторжени фенове и наблюдаваше с неразбиране опитите на охраната да изблъска дошлите да ù се порадват хора.

Това, разбира се, не бе цялото очарование на родния вариант на предаването. В къщата Памела се сблъска със строените чинно съквартиранти, които се изредиха до един, за да и се представят.

С най-бързи реакции обаче бяха Владимир Данаилов и Соня Колтуклиева, които я посрещнаха от вратата и свойски ù обясниха, че и те идват от САЩ.

Андерсън се оплака и на българските VIP-ове за изгубения си багаж и изрази надежда, че вещите ù все пак ще бъдат открити. В отговор Къци Вапцаров се почувства длъжен да ù предложи да облече българска носия, като я увери, че ще изглежда "много секси" в нея.

"По-скоро ще я занеса на майка ми, тя ще изглежда много секси в нея", заяви втрещената Памела.

Вероятно за да избегне повече подобни предложения, тя успокои съквартирантите си, че няма причина за притеснения, тъй като във вторник я чака голямо пазаруване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.09 2012 в 15:08

И така става. :)
+1.

18.09 2012 в 13:25

Не знам и по коя телевизия е тая чалга, та няма как да я гледам. Благодарение на тая статия, вече знам за това предаване всичко, и даже за след края му, така че всичко е наред.
Ако под прилики се разбира нещо с точност до наобратно - добре. Доколкото ми е известно, жълтите газети ще се олигавят от възторг от всяка минута в тая глупост, а тук тя просто е осмяна. С което за мене явлението изобщо е приключило.
А без тая статия нямаше да имам представа от размера на простотията, и нямаше да знам да се пазя от някои от тия хора. Не че има особена вероятност да ги срещна някъде, или да ми трябват повече от 50 секунди за същото. Но вече съм напълно информиран за явлението, и автоматично спирам да чувам даже думата.
Примерно това е ползата от новините.

18.09 2012 в 11:53

Разправям аз нещо за приликите с вестник шок, ама Стефан ми опонира...

18.09 2012 в 10:57

Да...Бай Ганьо си е бай Ганьо. Горката Памела, едва ли е виждала толкова "VIP звезди" да се натискат, за да се представят.

Мила, родна картинка (без липите)

Оххххх, мъка