Загубиха багажа на Памела Андерсън

Елица Мартинова 18 септември 2012 в 10:39 3480 4

Памела Андерсън
Памела Андерсън

„Загубих целия си багаж в България, отново съм без дрехи... голям смях“, оплака се в социалната мрежа Twitter Памела Андерсън часове след кацането си на българска земя.

Тя пристигна у нас, за да влезе като специален гост в къщата на предаването „Vip Brother”.

Преди да пристъпи прага и официално да стане 15-ия съквартирант, тя се оплака на водещия Ники Кънчев, че куфарите ù са се загубили след полета до България.

„Това, с което съм облечена, всъщност, е и роклята, с която излетях. Нямам никакви дрехи, у мен бе само ръчният ми багаж“, сподели в предаването Памела.

Кънчев, от своя страна, ù устрои истинско балканско посрещане и по-скоро бе въодушевен от факта, че багажът на звездата е изгубен.

Познанията по английски на водещия бяха подложени на изпитание, тъй като апаратурата за превод не работеше. 

След два неуспешни опита да говори с нея на английски, Ники Кънчев просто се отказа и започва да я инструктира на български.

"Слагай, слагай, слагай!" (слушалката за превод, бел. ред.) и "Хубу, хубу, хубу!" (призив към Памела да се завърти, за да я огледа публиката, бел. ред.) бяха само част от обръщенията на водещия към стъписаната звезда.

Последваха два въпроса, които успяха да накарат най-разкрепостената знаменитост да се почувства неудобно.

Репликите "Казаха ли ти, че българските мъже са най-големите мъжкари? Булгар! Булгар!" и "Вярно ли е, че си отказала секса?" предизвикаха изумения поглед на актрисата.

Чашата на търпението ù обаче преля, когато "остроумният" Кънчев я попита дали е застраховала гърдите си. Тогава Памела просто му обърна гръб и пое към входа на къщата.

По пътя тя се опита да подпише плакатите на всички възторжени фенове и наблюдаваше с неразбиране опитите на охраната да изблъска дошлите да ù се порадват хора.

Това, разбира се, не бе цялото очарование на родния вариант на предаването. В къщата Памела се сблъска със строените чинно съквартиранти, които се изредиха до един, за да и се представят.

С най-бързи реакции обаче бяха Владимир Данаилов и Соня Колтуклиева, които я посрещнаха от вратата и свойски ù обясниха, че и те идват от САЩ.

Андерсън се оплака и на българските VIP-ове за изгубения си багаж и изрази надежда, че вещите ù все пак ще бъдат открити. В отговор Къци Вапцаров се почувства длъжен да ù предложи да облече българска носия, като я увери, че ще изглежда "много секси" в нея.

"По-скоро ще я занеса на майка ми, тя ще изглежда много секси в нея", заяви втрещената Памела.

Вероятно за да избегне повече подобни предложения, тя успокои съквартирантите си, че няма причина за притеснения, тъй като във вторник я чака голямо пазаруване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!