Памела Андерсън влиза в къщата на VIP Brother

Мадлен Шишманова 10 септември 2012 в 13:44 2381 0

Памела Андерсън. Снимка :ЕПА / БГНЕС
Памела Андерсън. Снимка :ЕПА / БГНЕС

Прословутата блондинка Памела Андерсън влиза в къщата на VIP Brother 2012, съобщиха от Нова Телевизия.

След близо два месеца преговори секссимволът прие да гостува в риалити формата. По време на преговорите били проведени общо 57 телефонни разговора с нейния агент и са разменени 133 мейла.

Памела Андерсън пристига у нас на 16 септември с полет от Рио де Жанейро.

През септември миналата година Андерсън се появи в Big Brother Англия.

Предишните й две участия бяха през ноември 2010-а, когато бе гост-звезда в индийската версия на шоуто, а първото й участие беше през юли 2008-а в Австралия.

Спасителката на плажа е много въодушевена, че ще идва в България, защото "много обича да пътува и да посещава нови места". Нейният агент заявява: "Направихме буквално невъзможното, за да планираме и осъществим участието й във VIP Brother България".

Идването на Памела в страната е довело до много сериозни промени в програмата й с цел да се напаснат всички ангажименти в този период - основният сред които е участието й в американското шоу Dancing Stars.

Според запознати Памела имала много изисквания, за да се съгласи да участва, освен това блондинката искала много пари, които макар и трудно, нашите продуценти й осигурили.

Все още не е ясно точно колко време ще остане актрисата в къщата, но се знае, че нашенските известни личности са много доволни, че ще живеят под един покрив със звезда от нейния ранг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови