Взривиха банкомат в Перник

04 юли 2012 в 08:47 1706 0

Българите теглят 42 млн. лева всеки ден от банкомати
Българите теглят 42 млн. лева всеки ден от банкомати
Банкомат е бил взривен в Перник тази нощ, съобщиха от ОДМВР. Сигналът е получен малко след 4.00 часа тази сутрин. Банкоматът е в пернишкия квартал „Тева”. Полицейски патрули установили на място, че банкоматът е разбит чрез взрив. Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети на няколко търговки обекта в жилищния блок, в който се е намирал банкоматът. Машината е изцяло повредена, но по първоначална информация пари от него не са откраднати.

Говорителят на Областната дирекция на полицията в Перник Венцислав Алексов обясни, че до кражбата на парите не се е стигнало, заради бързата намеса на полицията. Патрулите стигнали на мястото на инцидена за близо две минути. така крадците не са имали време да реагират. Все още не се дава информация за заподозрени лица, както и каква е била сумата на парите в банкомата. Това предстои да бъде установено от служтелите на банковия клон, чийто е банкоматът.

Видът и количеството на взрива се уточняват. Взривяването на банкомати е особено популярно през последните месеци. Подобни случаи бяха регистрирани и в София.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!