Вежди Рашидов: Хубаво е БСП и ДПС да поработят малко

Последна промяна на 20 февруари 2013 в 12:32 3244 8

Вежди Рашидов излиза от заседанието на Министерския съвет. Снимка: БГНЕС
Вежди Рашидов излиза от заседанието на Министерския съвет. Снимка: БГНЕС

Мисля, че е хубаво БСП и ДПС да поработят малко. Така министърът на културата Вежди Рашидов коментира оставката на правителството.

Няма нищо лошо, щом волята на народа е това, а онова, което е най-красивото, което каза премиерът и аз го казвам на 100%, че не е правителството, което ще гледа българска кръв по българските улици. Нито капка кръв! Мисля, че премиерът каза едно много хубаво изречение“, заяви Рашидов.

По думите му вината за българската кръв по улиците е на „тези, които подстрекаваха хората“. Те да си носят отговорността, отсече Вежди Рашидов.

Надявам се, че ще дойде някой разумен човек и ще довърши това, за което не ми остана време, посочи Рашидов. Като пример той посочи Българския Лувър и градчето за млади хора, което възнамеряваше да направи.

„Надявам се, че ще си изпълняваме задълженията, докато дойде другото правителство, служебно ли, каквото и да е, експертно“, допълни Рашидов. Той заяви, че възнамерява следващата седмица да направи инспекция на Лувъра, на която ще покани и журналистите.

Вежди Рашидов заяви, че с решение на Министерския съвет Националният дворец на културата преминава под шапката на Министерството на културата, след като през последните две години негов принципал беше министърът на финансите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.02 2013 в 20:55

И той,и ДПС-ТО,да идат и да си поработят в родината си...

20.02 2013 в 18:30

Въпрозъд беше риторически. От 1989 година въпросната креатура на ЦК на БКП (бе знаем, че не е никакъв скулптор, но трябва да има такива от малцинствата) и благоверната му съпруга, дето омайваше Месут Йълмаз с чалъмли гьобеци, са беззаветни членове на ДПС.
Което беше създадено от беззаветни сътрудници на Шесто управление на ДС.
Та че позволете ми да не се съглася.

20.02 2013 в 14:57

Попе, не е от ДПС. От мутренската банда на рапоня е тоя пияндурник.

20.02 2013 в 14:40

Народът (някои му викат тълпа) не бива да избира експерти. Само експерти бива да избират експерти. А самообявили се за експерти - доксан дукуз, аджеба. Дайнов, Каролев, Безлов, Райчев, Павлов - името им е легион. Даже мога да позная кого ще изберат - леля Кристалинка.

20.02 2013 в 14:34

Това пиянде не е ли от ДПС?

20.02 2013 в 14:20

Ами... Последните месеци в България се убедихме точно колко е лесно да се направи справка в днешно време кой-кой е, къде е бил, кога... с кого :)

Аз не разбирам подобен песимизъм, но не съм изненадана. Нищо. Нека бъдещето те убеди, че всичко МОЖЕ!

20.02 2013 в 13:55

Експерт опитва шоколад Своге:
- Швейцарски!
- Не, български!
-Уф, да се *** в експерта!

Кой аджеба ще ги избере тия експерти и ще ги сложи да управляват? Сигурно тълпата ?

20.02 2013 в 13:08

Не, няма да работят!!! Те работят против българския народ вече 68 години!

Който работил- работил , който крал- крал... Сега в правителството ще работят ЕКСПЕРТИ!!! При това, политически или приятелски НЕ ангажирани помежду си. Личности с персонална отговорност.

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и истински българи, с чисто име и чисто минало, не само досие, но авторитет сред обществото - само такива в Новия Парламент!