Татковци-социалисти черпят за бебетата си в парламента

Елица Мартинова 17 юли 2013 в 11:22 1735 5

Бебе. Снимка: sxc.hu
Бебе. Снимка: sxc.hu

Горди татковци от "Коалиция за България" решиха да почерпят колегите си и представителите на медиите заради наскоро родените си деца.

Почерпката се проведе в "Огледална зала" на парламента по време на обедната почивка на депутатите. Събитието бе уважено и от депутатите на КБ, и от журналисти.

Празнуващите са лидерът на левицата Сергей Станишев и колегите му Димитър Горов и Атанас Мерджанов. От кухнята на социалистите съобщиха, че скоро се очаква и второто дете на бившия общински съветник Жельо Бойчев.

Най-многодетен татко е Мерджанов. През февруари тази година проплака третата му дъщеря Емилия. Освен трите си момичета, социалистът има и двама сина.

Новобранец в отглеждането на деца пък е Димитър Горов, който е женен за пресатсашето на БСП Жанет Пашалиева. Техният син, Давид, се роди преди около месец. На почерпката Горов обяви, че за него тези занимания са новост, но бащинството му харесва и смята да продължи с още деца. 

Най-очаквано, разбира се, бе бебето на червения лидер Сергей Станишев. То се роди на 10 юли. На следващия ден председателят на БСП обяви, че е изключително щастлив от появата на второто си дете и се радва, че му се е родил син. Станишев, който е женен за PR специалиста Моника Йосифова, реши да кръсти сина си Георги. Пред медиите той обяви, че името е избрано от майка му. Освен новородения Гоерги, Станишев има и дъщеря - Дария.

Йосифова пък има две по-големи деца от предишния си брак с бившия шеф на Първа частна банка Венцислав Йосифов. Голямата й дъщеря е на 14, а големият й син – на 12 години. Те са кръстени на родителите си и носят имената Моника и Венцислав.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови