Старейшините на ГЕРБ: Бойко е строител на нова България

Последна промяна на 28 октомври 2012 в 15:00 2495 8

Бойко Борисов, премиер и лидер на ГЕРБ.Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов, премиер и лидер на ГЕРБ.Снимка: БГНЕС

„Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България. Изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ". Така започна речта на Николай Андреев, председател на Старейшините на ГЕРБ на днешното отчетно-изборно събрание.

"Изразяваме дълбока признателност към председателя на ГЕРБ, Бойко Борисов и заместник-председателя на партията, Цветан Цветанов. Благодарим за доверието, което ни гласуват. Неоценима е помощта за изграждането на Старейшините на ГЕРБ”, продължи Андреев.

С тази реч той удари в земята много от партийните функцинери, които са държали речи на конгреси на БКП.

След благодарностите към Борисов и Цветанов то изказа благодарности към всички министри, евродепутати, кметове и координатори, съдействали за отчетно-изборното събрание на старейшините.

Андреев очерта основните насоки на бъдещата работа на Старейшините на ГЕРБ (СГЕРБ):  „Да приобщаваме все повече съграждани към идеите и програмите на ГЕРБ, с оглед спечелване на следващите парламентарни избори и осигуряване на абсолютно мнозинство в следващия парламент, разяснителна дейност по отношение на политиката на правителството.

Да не отказвате поисканите ви от по-младата генерация съвети, да споделяте натрупания опит с всички, които се нуждаят от него”.

Отчетно-изборното събрание беше уважено от председателката на Народното събрание Цецка Цачева.

"Респектирана съм от вашата дейност, но това не е достатъчно, защото се намираме в много важна предизборна година", обърна се към старейшините Цачева. Неуспехите в управлението на ГЕРБ тя естествено прехвърли на предишното правителство.

„Имаме своите не дотам успешни политики, но не сме знаели истинските неразплатени сметки. Предстои да гласуваме бюджета за 2013 г. Убедена съм, че по-възрастните правят така, че децата им да живеят по-добре. Нямаме възможност да вдигнем пенсиите с толкова, колкото искаме. Изисква се да се отделят средства за младите, подрастващите, за здравеопазването”, разясни Цачева. 

Очаквано, отчетно-изборното събрание на  старейшините на ГЕРБ единодушно преизбра досегашния председател, Николай Андреев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.10 2012 в 11:38

Хубаво да е строител на България, но по-важното е да се погрижи да има българи. Иначе напразно я строи.

29.10 2012 в 07:13

Старейшините на ГЕРБ - тва не е ли от Винету направо взето? Предвид стеснения кръгозор на Вожда, са му спретнали Съвет на Старейшините, където след като са се напу.. пардон, изпушили лулата на мира, са стигнали до тези гениални прозрения за Строителя на вигвами и Ловни пътеки.. Пътник си, Вожде! Хем по Бързата магистрала към Вечните Ловни офшорни полета...

28.10 2012 в 20:33

ибрикчии!

28.10 2012 в 19:06

СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ !!!

28.10 2012 в 18:41

То бива,бива,ама бивол за курбан бива ли?Блюдолизци таквиз,жалко за гръмкото име СТАРЕЙШИНИ!

28.10 2012 в 17:04

Боже, пази България с тоя глупав и сляп народ, дето издига в култ един полуграмотен и необразован индивид

28.10 2012 в 16:19

"Респектирана съм от вашата дейност, но това не е достатъчно (...)". Това ме 'сеща за някогашните пионертски отчетно-изборни събрания, на коит овсек иставаше и се "изповядваше": "Аз през изминалата година бях добре, но през следващата ще се опра'я"... Ш'ае вземазт абсолютно мнозинство, ама на кукуво... и тия хора са сътворили такъв буламач от партията си, който може да бъде сравнен само с мутробарока - старейшини (племенна структура) съководят граждани (град - индустриална структура).

28.10 2012 в 15:43

Боже...