Станишев се крие зад някого, смята Цветанов

Елица Мартинова 02 март 2013 в 19:54 2279 6

Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС

„Станишев сам каза, че ако спечелят изборите, няма да е премиер. Следователно Станишев се крие зад някого. Няма смелостта да се изправи пред българските граждани да каже, че ако спечелят изборите, той ще е премиер”, заяви след откриването на нов партиен офис в Кърджали вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов.

Според вицепремиера в оставка БСП нямат ясна стратегия за управление на страната и затова са отказали мандата за сформиране на правителство, който президентът им връчи в сряда.

„Станишев даде много ясен знак какво са говорили през последните години. Когато му беше връчен мандата – колко недобре се чувстваше той. През последните месеци БСП говориха за откриване на 250 000 работни места. Станишев имаше реален шанс да поеме мандата и да управлява до редовните парламентарни избори”, обясни Цветанов.

Подобно на премиера в оставка Борисов, Цветанов също съзря заговор срещу ГЕРБ.

 „В последните месеци диаметрално противоположни партии се обединиха срещу ГЕРБ – Сергей Станишев, Иван Костов, Ахмед Доган, Волен Сидеров”, каза вицепремиерът в оставка, като подчерта, че обединението на враждуващите партии има за цел да запази статуквото в България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews