Слай и Шварценегер пристигат във Варна през август

Елица Мартинова 09 август 2013 в 12:12 3837 3

Арнолд Шварценегер и Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС, Архив
Арнолд Шварценегер и Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС, Архив

Екшън звездите Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм пристигат във Варна през август за снимките на екшъна „Непобедимите“ 3.

Холивудските актьори се очакват в морската столица след 19 август. Те ще заснемат част от екшън сцените си на пристанището във Варна.

Звездните гости ще трябва да съобразят програмата си с графика на натовареното пристанище Варна – Изток, защото работата на порта не бива да бъде спирана.

По данни на „Дарик“, освен на пристанището кадри ще бъдат заснети и във варненската корабостроителница. В лентата ще видим и преследвания със скоростни лодки и джетове, които също ще бъдат в морето край морската столица.

Снимките на „Непобедимите“ 3 ще продължат 10 седмици, а началото им е именно във Варна. Освен Слай, Арни и Шварценегер, в лентата ще участват Долф Лундгрен, Мики Рурк и Уесли Снайпс. Все още не се знае дали останалите звезди ще летят до България. Лентата ще излезе в кината следващия август. 

Известният варненски травестит Елза Парини, чиято кастинг агенция си сътрудничи с продуцентите на филма, обяви, че за лентата се набират статисти. Необходими за звездната продукция са „40 слаби чернокожи“, които трябва да влязат в ролята на сомалийски полицаи. Продуцентите изглежда са преценили, че кадрите във Варна ще убедят зрителите, че действието се развива в Сомалия.

Това не е първият път, в който звездният състав ще снима в България. През 2011 г. Шварценегер и Сталоун пристигнаха за снимките на втората част от поредицата "Непобедимите". Част от лентата бе заснета в Деветашката пещера и екшън героите смутиха популацията на прилепите там. Заради нерегламентираното премахване на малки дървета и храсти на входа на пещарата продуцентите отнесоха глоба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews