Село на бунт срещу англичанка с 20 кучета

Последна промяна на 28 август 2012 в 15:42 890 1

Англичанка се скара със съседите си заради двайсетте й агресивни кучета. Снимка: БГНЕС
Англичанка се скара със съседите си заради двайсетте й агресивни кучета. Снимка: БГНЕС

Жителите на стражишкото село Нова Върбовка се вдигнали на протест срещу съселянката си – англичанката Мерсел Маунд заради агресивните й кучета.

Според тях тя отглежда десет големи и 6-7 малки кучета, които били много зли и скитали свободно из цялото село с 250 души население.

Кучетата редовно влизали в дворовете на хората, нападали минувачи по улицата и обръщали кофите за боклук. Това разказа пред "Блиц" 70-годишният Никола Николов. Той се е превърнал в нещо като лидер на протеста и лично е сезирал прокуратурата в Горна Оряховица за проблема, след като този понеделник кучетата нападнали съпругата му Йорданка пред дома й. Николов твърди, че многократно е молил с добро англичанката да си държи любимците в двора. 

„Трябва ли накрая да разкъсат човек, че да се вземат мерки“, чуди се пенсионерът, след като никой не обърнал внимание на проблема.

Г-жа Маунд коментира, че дворът й вече е заграден и обещава, че кучетата повече няма да излизат на улицата. Според нея точно тези, които се жалвали срещу тях, им подхвърляли кокали през оградата и така ги подмамвали да излизат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.08 2012 в 21:20

Тая дърта английска пачавра,така ли щеше да се държи в Англия?Но тук нали сме дупедавци воглаве с правителството-може!Прокуратурата само дреме,няма да обърне внимание на хорицата!