Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Съпруг на актриса от "Под прикритие" на съд за сводничество

OFFNews 28 ноември 2012 в 08:46 8506 4

ГДБОП разби група за трафик на жени. Снимка: МВР
ГДБОП разби група за трафик на жени. Снимка: МВР

Съпругът на актрисата от хитовия сериал на БНТ "Под прикритие" Ирена Милянкова е бил сред задържаните при разбитата вчера от ГДОБП група за трафик на хора. 

При акцията на спецполицаите задържаха трима души, сред които и соченият за лидер на бандата - 41-годишния Росен Чолов, съпруг на Милянкова. Според събраните до този момент данни, тримата набирали млади момичета, на които предлагали работа в известна модна агенция. Офертите били съблазнителни - участия в ревюта, фотосесии и видеоклипове. На по-късен етап започвало и склоняването на „служителките” – част от тях непълнолетни, да предлагат сексуални услуги с обещанието за добро възнаграждение. За целта били ползвани стаи в скъпи хотели, сред клиентите имало български и чужди граждани. Цените на сексуслугите варирали между 500 и 1000 лв., в зависимост от предлаганите „екстри”.

Досега спецполицаите установени близо 20 момичета, които са станали жертва на групата. Част от тях са непълнолетни. Те са обслужвали предимно клиенти в София, като вършили услугите си в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

При задържането са открити и наркотици. 

Росен Чолов е и председател на Българската федерация по ръгби. Преди да започне с изявите си на малкия екран съпругата му е била модел. Двамата имат четири деца, като първото си Ирена е родила на 15-годишна възраст.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!