Quantcast

Райчев: Съюзът БСП-ДПС-Атака ще се разпадне, когато унищожи Борисов

Последна промяна на 20 октомври 2013 в 22:30 7743 30

Социологът Андрей Райчев

Има тематичен съюз между "Атака", ДПС и БСП и предметът на този съюз е Бойко Борисов и неговото политическо унищожаване, заяви пред БНР социологът Андрей Райчев.

Дълбоко съм убеден, че когато трите партии видят един слаб Борисов, а този момент ще е скоро, този тематичен съюз ще се разпадне, каза Райчев.

Трите партии се убедиха, че имат срещу себе си човек, който нарушава правилата на демокрацията. И се решиха да направят всичко възможно, само и само да го отстранят от власт. Това го виждаме доста успешно да се осъществява в последните шест месеца, коментира социологът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.10 2013 в 16:10

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

21.10 2013 в 16:09

Точно!!! И четирите са от едно котило -ДС!!!

21.10 2013 в 15:31

"И се решиха да направят всичко възможно, само и само да го отстранят от власт. Това го виждаме доста успешно да се осъществява в последните шест месеца"

Ех Райчев, Райчев. И какво от това. Все едно слушам Станишев. "Политиката на БСП е отстраняването на Борисов". И какво от това. Нещо в страната да се е подобрило. Освен, за разни "експертни калинки", които подменят "герберовите калинки". А дааа за голф-социолозите има далаверка. Закриват НЦИОМ да има да лапкате с Кънчо и Тончо за подобни "безпристрастни професионални изказвания" и "изследвания".

21.10 2013 в 14:40

Напълно съм съгласен с Вас г-н лЮберал!!! Доказва го и факта,че мръсниците,които най-много грабят моментално се обединиха срещу Борисов,не вярвайки,че си е подал оставката,както би постъпил всеки човек с достойнство.Пуснаха манипулациите,че се бил уплашил,че е страхливец ,че така иска да спасява ГЕРБ -т.е,така биха постъпили те -всеки съди за другите по себе си!!!! А Борисов не само се беше "опитал",а бъркаше в тяхата"светая светих" - Белене,Цанков камък,Алексей Петров и т.н.,а тях треска ги тресеше и се ужасяваха,че това може да продължи още един мандат!!! И според мен,ако Борисов беше направил компромис да плати на Болен и му беше обещал и дал комисията по корупция,сега щеше още да управлява.Дано повече българи се усетят и осъзнаят и най вече да излязат и да гласуват,а да не вярват на приказките,че всички са маскари!

21.10 2013 в 14:19

Всички пророци след Мохамед, са глупаци е казал някой. Към това число трябва непремено да се добави и голфаджията А. Райчев.

21.10 2013 в 13:45

Много интересно. Поредната глупава и смешна идея. Но такъв "ум", като Райчев, друго не може да роди. Общо-взето е вярно, че обединенията са по интереси. Важно е да се разбере дали унищожаването, в мечтите на райчевци, е силата, която сплотява съюза между аправляващите. Аз все си мисля, че силата на единението е далаверата и кражбата. Така, че те и да унищожат Борисов, ще продължат да са заедно, за дакрадат колкото се може повече. И само болни мозъци могат да имат доверие на такива прононсирани имбецили като Рачйве.

21.10 2013 в 13:17

Доста грешна теза на Райчев. Очевидно обслужва интересите на управляващата клика, като разсейва огъна по нея и внушава че ги е еня за демокрацията.
Трите партии имат един генезис - ДС. Тематичното в тяхната коалиция е обслужването на интересите на руските и родни олигарси. Борисов не е от значение. Всеки, който не е с тях е против тях и те винаги ще се опитват да го унищожат в името на властта и тази коалиция може да се разпадне само привидно. А тъй като знаят, че Атака е вече бита карта за следващите избори, в момента подготвят нейната замяна с формированието на Бареков.
Това е Райчев, пък ти говори каквото си искаш, думите ти отдавна не означават нищо.

21.10 2013 в 12:16

Нищо не е разбъркал. Просто ще му вземат това което му дадоха през последните десет години - цялата власт.

21.10 2013 в 12:07

А той Боко хич не я съдра.
Или Мишо бирата е само мираж, или пък другите им подслушвания? Или Цвинокио?

Айде стига бе, всичките сте долни комунисти

21.10 2013 в 12:02

Че команчите не са демократи знаем. ДПС - да не говорим. Юруш са пълни дебили, така е.
Ама и Боко и Цвинокио не са по-хубави. Или забрави?