Предаваме на живо дискусията в София на лидери на протеста

Последна промяна на 23 февруари 2013 в 10:42 7134 19

Капка  Панайотова, Андрей Слабаков, Десислава Петрова – Солджъра и Кристиян Коев. Снимка: Сергей Антонов
Капка Панайотова, Андрей Слабаков, Десислава Петрова – Солджъра и Кристиян Коев. Снимка: Сергей Антонов

Дискусия на водачи на протестите започва в 11 ч. днес в ресторант "Континентал плаза" на НДК.

OFFNews ще я предава на живо. За участие са се записали над 100 души.

Наши репортери вече са на мястото на събитието.

Там са и Андрей Слабаков, Кристиян Коев, Десислава Петрова - Солджъра.

По същото време се организира и дискусия на лидери на протеста в Сливен. Основната тема там ще е как да се организират протестите в неделя. Лидерите, които ще отидат в Сливен са именно хората, които първи започнаха протестите в различните градове. Там ще са Янко Петров (София), намушканият с нож във Варна Иван Петров, представители от Кюстендил, Перник, Стара Загора, Бургас, Кърджали, Велико Търново, Шумен, Хасково, Русе и Сливен.

OFFNews ще има свой репортер на срещата в Сливен.

 

Тук можете да следите случащото се в София на живо:

Watch live streaming video from offnewslive at livestream.com
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.02 2013 в 18:00

Като гледам снимката,ми прилича на активно мероприятие.За тЕа "шоута",с които ни досаждат,нищо против - гасим телевизора.Но за такива неща ... Боже,моля те да си прибереш вересиите най-после!

23.02 2013 в 16:20

Хора геове и лизбийски се опитват да яхнат протеста!
Тази "Солджара" беше шефка на Джемини!!!
Вижте и Коев що за стока е:
http://www.blitz.bg/article/8401
Кристиян Коев: Правил съм групов секс с 20 души!
http://www.blitz.bg/article/14958

ИСТИНСКИТЕ ХОРА НА ПРОТЕСТА ДНЕС СА В СЛИВЕН!

23.02 2013 в 15:16

Не знам дали народът си дава сметка и разбира, че днес тези събрали се, така наречени делегати на народната воля и организатори на протеста са абсолютните манипулатори или калинки за скрепяване на предстоящото статукво с най-заинтересованите представители на ГЕРБ и на останалите кощунствени партии на България?!
Напомням Ви: ГЕРБ падна инсценирано, инсценировката беше Бойкова и целта на събитията беше да се създаде патова ситуация, в която ГЕРБ да запази присъствието си след следващите парламентарни избори, както и да присъства доминиращо в служебното ни правителство!
Едно ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, което е сформирано преди да има налична политическа криза, която да е явна и документирана, не трябва въобще да се спряга или най-лошото, да се сформира - не може да се изисква само и единствено в контекста на реализираното дезертьорство на една политическа партия или на съглашението от застрашени такива, след като няма дори и един протест в София, който да надхвърля 100 000 души и категорично да отрича всички управлявали партии до момента, най-малкото: под лозунга:"Лустрация"!!!
Докато не се даде време на протестиращата общност да се обедини около общи идеи и не се откроят явни лидери от независимото обществено пространство, блог пространството и емигриралото такова, е смешно въобще да се коментират каквито и да било идеи за манипулиране на Конституцията на Р.България - жалко и смехотворно е това сборище, което ни се гарнира днес, то няма солидна народна основа за да предявява собственическо отношение към Р.България, а още по-малко отлежали възгледи и работещи независими и безкомпромисни идеи, които да го отдалечават от "пожарникарите" на България!!!
Когато някой изпревари огненената буря с преднамерени действия, които да я разстелят и омаломощят в правилната посока, след като той умело използва катализатора й за този процес и умишлено го противопоставя(направлява) в контролирана среда, той причинява само привидно нови щети( публична вреда) на средата си, но всъщност омаломощава нелицеприятната за него стихия, още преди разгръщането й по всичките й фронтове и я концетрира там, където тя ще е най-безсилна, като най-вече спасява благодатната си среда и себе си!!! - Пожарникарска история, но запомнете: няма ли публични дебати, при това телевизионни, с допитвания в общите публични пространства, в които да се дискутират предложенията на народа и интелигенцията му и да се доразвиват в правилната посока, битката е предварително загубена за стихията на НАРОДА, а правителства ще има и след Бойко, така че е глупаво да се бърза, преди да сме сигурни, че има с какво да противостоим на комунистите ни и че няма да сме лесна за тях жертва и мишена - трябва да сме разгърнали исканията си в правилен фронт, в който да не могат да ни прегорят, противопоставят или удавят комунистите ни в безскрупулните си нагони за вечната ни експлоатация - първо трябва да отлежим във времето!
Бързащите, Аз наричам, кратко и ясно: ПОЖАРНИКАРИ!!! - Оставащото време е във Вашите ръце, мили Сънародници!!!
УСПЕХ С РАЗУМА И СТИХИЙНОСТТА!!!

23.02 2013 в 14:00

Няма ли на този "кръгла" часа някой да разобличи "автентичния" лидер Слабаков?

23.02 2013 в 13:55

Промените трябва да са повече права за гражданите и реформи в съдебната система! Надграждане на фасадната демокрация до реална! Дайте работеща съдебна система на хората и те сами ще започнат борба с мафията и сами ще потърсят справедливост. Това е начинът!

23.02 2013 в 13:37

Минали ли са през бтв в такава нажежена седмица, значи е имало скрита причина да ги показват почти всеки ден в медията. Браво за написаното.

Истинските лидери според мен няма да се занимават с глупости и партии. Партиината система според мен отдавна се е компроментирала пред хората, време е да се промени нещо СЪЩЕСТВЕНО, а не група Х да ни обещава, че ще настоява за промени в полза на народа, само и само да се набута в управлението.

23.02 2013 в 13:09

Unverified Livestream Free Channels are currently limited to 50 concurrent viewers. Once the channel has been verified, this viewer cap will be lifted. We currently don't have any theoretical upper limit for the number of viewers on a Premium or Verified channel. The maximum number of concurrent viewers that we've observed on one channel has been in excess of 100,000.

23.02 2013 в 13:08

Май има ограничение на зрителите в канала. Оффнюс да си проверяват настройките.

23.02 2013 в 13:04

Директно от сайта трябва да се гледа: http://www.livestream.com/offnewslive

23.02 2013 в 12:46

ГЕРБ яхва протестите. Андрей Слабаков е подставено лице на Борисов

http://www.presstv.bg/index.php?option=com_portal&view=article&id=15964Андрей Слабаков е подставено лице и абсолютен поддръжник на Бойко Борисов, а задачата му е да оглави партията на улицата, алармираха в социалната мрежа Фейсбук.

В групата "НЕ НА ИСКАНЕТО НА герб ЗА КОНТРОЛ НА ФЕЙСБУК" се появи предупреждение: "Подмяната е в ход". Твърди се, че Слабаков е щатен гост на проправителствената ТВ7, клакьор в предизборните кампании на ГЕРБ и има цитат от негово интервю, в което той споделя: "само по-заблудените искаха оставката на Борисов".

"Да не допуснем поредната "патерица" на Борисов", се казва още в съобщението. В друга страница - "Съпротива", се появи друго, подобно предупреждение. В него се казва, че от няколко дена телевизиите ни представят членове на Асоциацията на свободните "Свободен избор" като организатори на протестите. Неин лидер е именно Андрей Слабаков, а сред сподвижниците му са следните лица: Кремена Халваджиян, Хилда Казасян, Атанас Янкулов, Маги Халваджиян, Васил Иванов, Мария Игнатова, Васил Иванов – Лучано, Катето Евро, Максим Бехар, Александра Раева, Димо Алексиев, Пейо Филипов, агент Тенев, Калин Сърменов, Христо Мутафчиев, Юрий Ангелов, Мария Илиева, Тони Димитрова, Тихомир Безлов, Борис Кьосев, Христо Марков, Боян Радев, Юлиан Вергов, Ива Николова, проф. Милан Миланов, Джоко Росич, Орлин Горанов, Койна Русева, Александър Морфов, Асен Блатечки, Ернестина Шинова, Елин Рахнев, Меги Дерм, Еленко Ангелов, Стела Богомилова, Камен Петков, Силвестър Силвестров, проф. Божидар Димитров, Фънки, Андрей Райчев, Румен Угрински, Теди Москов, Зуека, Димитър Рачков, Мая Новоселска, Мария Сапунджиева, Теодора Духовникова, Васил Найденов, Акага, Ангел Заберски, Емил Кошлуков, Тодор Славков, Иван Ласкин, Тити Папазов, Гала, Елица Котева, Джуджи, Стефка Костадинова, Георги Младенов, Десислава Петрова – солджъра, Сашо Дойнов, Иван Черкезов, Барон Кристиян Николаев фон Коев, Нона Йотова, Богомил Бонев.

"Освен Андрей Слабаков, някой виждал ли ги е тези хора на протестите? При това Андрей Слабаков беше дошъл като гражданин. Наистина ли вярвате, че тези хора са организирали протест срещу властта - ръката, която ги храни? "Глобал вижън", собственост на сем. Халваджиян, дейни участници в сдружението заедно със служителите си, получиха милиони европари благодарение на управлението на ГЕРБ. Кошлуков работи в ТВ7, известна с проправителствената си позиция. И така нататък, това са само някои от по-фрапиращите примери. И това са протестиращите? Наистина ли? Сега тези хора организират кръгла маса, на която щели да изслушват гражданите. Тези хора, с цялото ни уважение към професионалните им качества иначе, играят в момента, съзнателно или не, ролята на ударна група на статуквото, която да подмени автентичния протест на хората. Не се поддавайте на манипулацията! Не позволявайте подмяната на автентичния протест с протест на хранениците на властта!, предупреждава "Съпротива". В друго съобщение на страницата пише: "ВАЖНО! В момента се правят опити да бъдат подменени организаторите на протестите и да се лансират хора, които не са си мръднали пръста протестите да се случат.

За нас от "Съпротива" организатори са хората, които протестират от месеци срещу системата, срещу незаконните сделки с държавни земи, срещу грабителските концесии, срещу унищожаването на природата, срещу приватизацията на БДЖ и т.н. Властта се тресе в агония и опитите ѝ да се намърда при нас, протестиращите са жалки и лесни за изобличаване". /БГНЕС