Quantcast

Петър Чобанов представя Бюджет 2014 на кметско съвещание

Последна промяна на 28 септември 2013 в 10:18 928 3

Петър Чобанов, министър на финансите. Снимка: БГНЕС
Петър Чобанов, министър на финансите. Снимка: БГНЕС

Министърът на финансите Петър Чобанов ще представи днес финансовата рамка за Бюджет 2014 във Враца.

Представянето ще бъде в рамките на втория ден на съвещанието на кметове на общини, издигнати от БСП, което се провежда в града.

Събитието, организирано от Националния съвет на левицата, бе открито вчера от министър-председателя Пламен Орешарски и лидера на социалистите Сергей Станишев.

В изявлението си пред кметовете на националното съвещание на БСП лидерът Сергей Станишев направи кратък анализ на управлението на ГЕРБ и по-скоро на пропуските му - припомни, че едва 35% са усвоените средства по еврофондовете. Настоящото правителство хвърля огромни усилия в тази посока, подчерта Станишев.

В съвещанието по разглеждането на Бюджет 2014 ще участват вицепремиерите Даниела Бобева и Зинаида Златанова, няколко министри, както и председатели и зам.-председатели на комисии в Народното събрание.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.09 2013 в 04:48

Значи, предишните са усвоили " едва" 35% по еврофондовете. По- нагъл от комунист май не се е раждал!

28.09 2013 в 12:19

Когато се дават кредити, се постига това което марксистката икономика иска - 100% от добавената стойност да отива за потребителите - населението - обществото - трудещите се. Премахването на златният стандарт прави възможно безлимитно даване на кредити, монетаризма. Така западът настига социализма. Но дългът е назаем от капиталистите. Тоест принадената стойност, я дават на работещите, но тя е назаем, и трябва да се връща - което намаля доходите когато се връща дългът, и след като всички вземат кредит и го изхарчат - тогава настава ниско потребление. И БУМ КРИЗА!!!!!!!!!!!!!!!

28.09 2013 в 11:03

С какво кметовете на БСП са по-важни от нас обикновените хора, че да се запознават приоритетно с бюджет 2014??????

Къде се намираме? Министър председател и правителство да се появяват и говорят пред партийни събрания?

Това поне е явен отговор на кой разделя нацията. Оставка!