Печатарят: Бюлетините са брак

Последна промяна на 11 май 2013 в 19:14 4092 3

Йордан Бончев, собственик на печатница
Йордан Бончев, собственик на печатница "Мултипринт"

Допълнителното количество открити бюлетини са технологичен брак, който нямам право да унищожа.

Това обяви собственикът на "Мултипринт" Йордан Бончев пред bTV. Близкият до Цветан Цветанов собственик на печатницата отрече да има връзка между него и ГЕРБ.

Бончев отрече твърдението на прокуратурата за откритото количество - над 350 000 бюлетини. По думите му, откритите бюлетини не били над 350 000, както твърди прокуратурата, а двойно по-малко - 165 000. Те били обичаен брак, в рамките на 2%.

Твърденията на Бончев са в разрез не само с официалната позиция на прокуратурата, но и с тази на премиера Марин Райков.

Чрез пресслужбата си той обяви, че цялото необходимо количество за изборите е било отпечатано и разпространено до 8 май. Бюлетините бяха открити в складове на печатницата на 10 май.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.05 2013 в 17:02

Колко честен човек , според Александра Маркарян .. да , но не и според Прокуратурата и ДАНС .
10 палета с етикети ..кое точно за къде : Хасково ,Кюстендил , София , Кърджали ...в тази Държава хората все още , не ядът доматите с колците .

12.05 2013 в 03:16

Мъжки, колко време цеха е работил без да забележите брака? Седем тона продукция, по твои данни.
През тия две ли, колко там денонощия, кой е набутвал суровината, кой е измъквал готовото, къде го е носил, що не е забелязал че е криво и без мастило? Как цеха не се е запалил от задръстването? Кой е покрил загубите ти от толкова брак? Къде са твоите оплаквания срещу клиента който те набутва с неизпълнима по брака заявка, или срещу производителя на машините? За нормален производител, ти си претърпял много големи загуби. Защо не се оплакваш?
Ако си се - къде си ги "входирал", да ме прощава учителката ми по български.

11.05 2013 в 20:02

ПОРЕДНИЯТ "СПЕЦИАЛИСТ" ИЗБРАН ОТ ЦВЕТАНОВ.ИЗГЛЕЖДА КАТО ДУБЪЛ НА ЦВЕТАНОВ ! И ТОЙ НЯМА СРАМ ,ЛЪЖИ БЕЗОГЛЕДНО!ПО КАНАЛ 3 КАЗА.ЧЕ БРАКУВАНИТЕ БЮЛЕТИНИ СА 350.ПОСЛЕ ,165 000,НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВА Е ИСТИНАТА!А КОЛКО ИМА ИЗНЕСЕНИ ЗА ПОДМЯНА И КАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАСТРАХОВАМЕ ОТ ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ?