"Оборище", "Бояна" и "Дружба" без вода утре

Мая Младенова 13 ноември 2012 в 12:57 1327 0

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Без вода от 9 до 21 ч днес ще останат жителите на столичния район "Оборище", съобщават от "Софийска вода".

Ще бъдат засегнати живеещите в карето между бул. „Мадрид", ул. „Черковна", ул. „Султан тепе" и бул. „Евлоги Георгиев". При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на бул. „Евлоги Георгиев" и ул. „Русалка". Спирането на водата е заради монтаж на спирателни кранове.

Отново поради монтажни дейност утре, между 9 и 17 ч, ще бъде спряна водата и в столичния квартал "Бояна" между ул. „Кумата", ул. „Радецки", ул. „Ася Георгиева", ул. „Розариум", ул. „Севастократор Калоян", ул. „Ралевица", кв. „Киноцентъра" и „Бояна Филмс". При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Розариум" и ул. „Радецки".

От 9 до 18 ч в сряда без вода ще останат и жителите на село Мърчево. Ако ремонтът продължи по-дълго, водоноска ще има на площада до кметството.

Жителите на блокове в квартал "Дружба", чиито номера започват с 200, също ще са без вода утре, между 9 и 21 ч. При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски при 68-мо СОУ; при бл. 225 и при магазин СБА.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови