Ново брожение в ГЕРБ: Фидосова и Цветанов мачкат

Последна промяна на 23 юни 2013 в 12:16 4008 6

Иван Петров

Ново брожение набира сила сред членове на ГЕРБ срещу Цветан Цветанов и Искра Фидосова, съобщиха бившият депутат от Хасково Иван Петров и бившият областен координатор на партията във Варна Павел Димитров.

В петък е имало сбирка на хора от ГЕРБ, недоволни от ръководството и политиката му, разказаха те пред Нова тв. ”В петък не бе първата сбирка. Събираме се бивши членове и настоящи членове на Изпълнителната комисия. Бивши областни координатори. Бивши министри има сред нас. Нещото, което правим ние, не е скрито. Искаме да поставим нещата в ГЕРБ на по-прозрачна основа. Искаме и среща с Борисов, за да си поговорим. Ние сме хора с биография, постигнали сме нещо. А в следващия момент се назначиха хора на принципа на икономически интереси. Искра Фидосова успя да привлече интереса на Цветанов и тя беше марионетката му в Народното събрание”, заяви Иван Петров.

”Цветанов и Фидосова не работят за ГЕРБ. Изборите не са победа за ГЕРБ, защото загубихме 600 000 гласа. Начинът, по който бяха направени промените в структурите, не беше прозрачен. Фидосова и Цветанов мачкат. След като бях сменен за областен координатор, никой не ме потърси. Цветанов ме смени, а след това аз си подадох оставката. Просто влязох в конфликт с Фидосова и това бе в основата на премахването ми. Фидосова имаше лични интереси във Варна в лицето на Емил Радев. Не бях удобен. Открият ми конфликт с Цветанов стана, когато се разместваше листата, избрана от местното ръководство на ГЕРБ във Варна през 2011-а”, каза на свой ред Димитров.

В отговор Цветан Цветанов се включи по телефона и обясни, че е длъжен да защити структурите на ГЕРБ в общините и областите. “В голямата си част двамата говорят за нещо от преди две години. За всеки един избор имаме освен разговори с местните структури, но и търсим изследвания как човекът се позиционира.”

“Лошото при Цветанов е, че никога не си признава грешките. С него не може да се проведе нормален разговор. Той се отнасяше с нас като с малки деца. Непрекъснато поучаваше и не даваше да се оспори мнението му. В Народното събрание беше много тежко да се работи с него”, допълни Петров.

"Аз съм убеден, че ако Бойко Борисов ни беше послушал и беше махнал Цветанов преди изборите, ние щяхме да управляваме и то с мнозинство. Бойко Борисов си призна, че е допуснал грешка, след като е оставил Цветанов и Фидосова да си разиграват коня. Цветанов ръководи партията и хората ги е страх”, обясни Димитров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2013 в 18:03

На тези господа дето сега роптаят, че са били подменени от фаворитите на ББ не знаят ли, златното правило, че когато разговаряш с велики вождове трябва да мълчиш. Противното е груба и непростима грешка.

23.06 2013 в 17:36

В момента ситуацията е такава, че който и каквото добро да каже за ГЕРБ, ще бъде обруган във всички фази на българското ни красноречие. А някои, с малко риск, ще отбележат и положителното... Е, бъдещето и най-вече човека с гигантското излъчване Цацаров, ще покажат какво е било, какво е, и какво ще бъде ГЕРБ. А за БРОЖЕНИЕТО, не бих казал, че това е нещо ново за българските политици в цялата ни история... Знаете или не знаете всички обичани и необичани, тъмни и светли личности от историята ни, а и от световната история, са имали и своите недоказани и доказани светли и тъмни страни... Човоешко е... Както е човешко след тези писания да бъда нарачен как ли не... или просто да бъда подминат... И с право. Какво толкова съм казал. Така мисля!

23.06 2013 в 15:54

#ignoriraivolen
#ignoriraiceco
#ignoriraistanishev
#ignoriraimestan
#ignoriraiborisov
...
и т.н.

23.06 2013 в 13:48

Кой е Иван Петров ? С какво се занимава през последните 20 години ? С кого е свързан (явно или неявно) ?

23.06 2013 в 13:27

Всъщност тази група от ГЕРБ която рита в момента може да е подвластна на финансови интереси...

23.06 2013 в 13:19

Какво толкова да ги мислим ГЕРБерите, те си отиват по реда. Нека се справим с националсоциалистите, а Партията - ръководителка ДПС без Сталинишев и без Пиздеров е куха структура.