Моделката на ГЕРБ смени самоличността си

22 февруари 2013 в 17:00 8955 9

Профилът на Татяна Стамболийска в Red Models. Факсимиле от 21.01.13 г.
Профилът на Татяна Стамболийска в Red Models. Факсимиле от 21.01.13 г.

Моделката на агенция "Ред моделс", която свика протест в защита на Бойко Борисов в четвъртък, смени самоличността си само ден след като OFFNews я разкри като организатор на събитието.

 

На 21 февруари публикувахме профила на Татяна Стамболийска от страницата на "Ред моделс". Там тя бе представена със снимка като 22-годишно момиче от Дупница. Само ден по-късно под същата снимка е публикувано името "Драгана Стамоша". Посочено е, че тя е на 29 г. от София.

Линкът в "Гугъл" обаче още издава, че днешната Драгана до вчера е била Татяна (виж снимките).

Татяна Стамболийска е младата жена, която подаде до Столична община молба за разрешение за протест, на който според документа планираше да доведе 16 автобуса и общо около 2000 симпатизанти на ул. "Позитано". В последния момент протестът бе отменен заради съмнения за провокации, каза самата Стамболийска пред OFFNews. По думите й тя организирала всичко сама чрез Фейсбук група.

Не по-малко интересна е историята около самата фирма "Ред моделс", показва правната система "Дакси".

Модната агенция е собственост на Ахмед Мюмюн Али. В самия сайт на агенцията пише, че работи в партньорство с New Media Group, която издава вестник "Уикенд". Снимка на момиче на “Ред моделс” е публикувана и в последния брой на вестника.

В управата на New Media Group е Светослав Кантарджиев. Преди да се впусне в медийния бизнес, самият той е управлявал подобна агенция - вече несъществуващата "Джей моделс". Там Кантарджиев е бил собственик на 30% от капитала, а останалата част е била на фирмата "Нове-Ф" - част от "Нове Холдинг" на Васил Божков. Самата "Нове-Ф" пък притежава част от "Глория-Н", която е била управлявана от Мая Божкова.

 

 

.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!