Мишо Шамара в къщата на "Биг Брадър" срещу 100 000 лева

07 септември 2013 в 13:10 8839 10

Мишо Шамара. Снимка БГНЕС
Мишо Шамара. Снимка БГНЕС

Михаил Михайлов - Мишо Шамара - ще влезе в къщата на "Биг Брадър" тази есен. Сумата, за която защитникът на правителството чрез изказвания и участия в контрапротести Шамара се съгласил да участва в риалити шоуто е 100 000 лева, научи OFFNews.

Предаването започва на 16 септември. Идеята за този сезон е в къщата да влязат противници и привърженици на правителството, участници в протестите и контрапротестите. Шамара се вписва в този профил, коментираха запознати с преговорите с потенциалните участници.

Шамара бе сред контрапротестиращите пред френското посолство, целящ да изрази неодобрението си “срещу намесата на френския посланик във вътрешните работи на страната” по повод писмото, изпратено от Филип Отие и германския посланик Матиас Хьопфнер и участието на Отие в антиправителствените протести.

Известният с циничния си език Михаил Михайлов се изказа и срещу Роджър Уотърс, след като по време на концерта му в София на 30 август по време на песента Mother от The Wall след стиха Mother, should I trust the government? на Стената се изписа с големи букви ОСТАВКА

По този повод Шамара написа: "Е*ем ти и рока е*ем ти и пинк флойда е*ем ти и джордж уотърса педалски."

Според слухове, за пламенната защита от БСП са платили 200 000 лева на Шамара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!