Марешки се кандидатира за кмет на Варна

Александра Маркарян Последна промяна на 22 май 2013 в 10:09 2453 2

Веселин Марешки

Веселин Марешки отново поиска да стане кмет на Варна.

Лидерът на партия "Либерален алианс", която взе само 0.250% и собственик на Локомотив (Пловдив) е един от двамата регистрирани за каниддати за кмет на Морската столица.

Вторият е бизнесменът Чавдар Трифонов, съобщи БНР.

И двамата се явяват като независими.

Срокът за регистрация е 25 май.

Варна ще избира нов кмет на 30 юни след оставката на Кирил Йорданов под натиска на протести. Кирил Йорданов се пребори за кметския пост през 2011 г., когато кандидат беше и Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.06 2013 в 23:50

Марешки е Човекът, който реално прави нещо за хората. Ежедневно със своята фирмена политика на ниски надценки, той подпомага бюджета на хората, които пазарят от неговите аптеки. Неговите алчни конкуренти прилагат различни похвати и трикове с които искат да докажат, че аптеки Марешки не продават на ниски цени. Да ама не. Но това е друга тема. На въпроса може ли Марешки да бъде успешен кмет- определено ДА. Делата му го доказват.

22.05 2013 в 23:36

Веселин Марешки е доказал се човек. Потвърждение за това е успешният му бизнес. Човек, който може да управлява успешно своя бизнес, може да управлява успешно и общинските дела. Първият кмет на Варна Величко Христов е бил виден търговец, който е направил много хубави и добри неща. На 24 ноември 1878 година става председател на Варненския градски съвет (по това време няма длъжност кмет). По време на неговия мандат улиците на Варна започват да се застилат с калдъръм, създава се първата пожарна команда и много други добри дела за града ни.
Веселин Марешки е умен и амбициозен. Това го знаят и приятелите му и недоброжелателите му. Каквото е казал, Марешки го е направил. Абсолютно съм убедена, че той може да бъде успешен кмет и със своя ум и амбиция да допринесе за това, Варна да стане един по- чист, по- хубав и по- модерен град.