Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Мая Манолова: В Кюстендил не ме замерят с домати

OFFNews 21 юли 2013 в 22:00 5210 29

Снимка: Сергей Антонов
Снимка: Сергей Антонов

И вчера бях в избирателния си район. Тези, които ме избраха, ме искат. Те не са спрели да ми вярват. Когато за мен се появи проблем да отида на пазара в Кюстендил, когато там ме замерят с домат, тогава ще си тръгна, заяви в неделя Мая Манолова.

Няма да има оставка на правителството и избори сега, защото хората не искат това. За да го поискат, протестиращите трябва да предложат какво ще следва, кой очакват да победи на следващите избори, как ще решава проблемите на хората, заяви зам.-председателят на парламента в интервю за ТВ 7.

Не мисля, че в този парламент е нормално и логично да има друго правителство. Кабинетът на Орешарски е първото правителство, което е заявило своята краткосрочна и средносрочна програма, отчита се всеки месец в НС и изпълнява предизборната програма на БСП точка по точка, каза Манолова.

За всеки депутат в парламента са гласували български граждани и въпросът е защо един човек може да е депутат, а не може да е областен управител или шеф на ДАНС, запита социалистката по повод скандалните назначения на Емил Иванов и Делян Пеевски от ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews