Контрольор опита да удуши нередовен пътник в София

Мая Младенова 22 септември 2013 в 18:44 14735 76

Снимка: Агенция
Снимка: Агенция "Фокус"

Петима души - трима контрольори и двама пътници - се сбиха на автобусна спирка в София. При боя един от контрольорите се е опитал да удуши нередовен пътник, съобщи преди минути агенция "Фокус".

Скандалът станал на спирка на ул. "Оборище" в центъра на столицата. Двамата пътници, без билети, пътували в автобус №9. Според информацията от Центъра за градска мобилност, скандалът станал, когато пътниците направили опит за саморазправа и били свалени от тримата контрольори.

По време на боя с контрольорите на спирката единият от двамата пътници е паднал на земята и един от контрольорите започнал да го рита, след което друг от контрольорите започна да го души с лакът, пише още "Фокус".

След като били разтървани, битият мъж трудно стана на крака и куцаше, разказа репортерът на агенцията.

Причината за свадата между контролата и нередовния пътник е, че един от пътниците е пътувал без билет две спирки. След като контролата е свалила пътниците от автобуса и след отказ на нередовния пътник да заплати глобата е започнала свадата.

На място пристигнали полицаи от Столичната дирекция "Вътрешни работи". Те са задържали двамата пътници, съобщават от Центъра за градска мобилност. Не става ясно дали контрольорите също са били задържани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!