Кметът на Варна: Взех решение за оставката, още няма да ви го кажа

Последна промяна на 04 март 2013 в 12:44 2018 5

Десетки хиляди варненци поискаха оставката на кмета Кирил Йорданов на протест. Снимка: БГНЕС

Кметът на Варна Кирил Йорданов е взел решение дали да подаде оставка. Той обаче няма да го обяви веднага, обявиха от пресслужбата на община Варна.

"Той ще изчака и решението на Общинския съвет за насрочване на извънредно заседание, каквото той поиска да бъде свикано. Ако такова заседание не се състои – което ще е друга форма на бягство от отговорност в труден за града момент, кметът ще обяви решението си в сряда, 6 март 2013 г.", се казва в прессъобщението.

От общината пишат още: "Обясним е страхът у тези, които ще бойкотират заседанието на Общинския съвет, защото те знаят, че на евентуално такова заседание ще прозвучат страшни истини за града ни. Истини, които – рано или късно, ще станат известни и с цялата си тежест ще се стоварят върху им".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.03 2013 в 19:03

Заминавай си Киро и стига си подхвърлял вината на ТИМ. Всички вече знаят, че играеш със свой отбор. Окрадохте общината с проекти и реконструкции, които поправяте всяка година за още пари. Твойте истини ги знаем, крадеш с Янко Станев, Марешки и Гуцанов и техните фирми за обществени поръчки, после мятате кал срещу ТИМ, дето и без това народа ги мрази.

04.03 2013 в 15:52

Кирчо , по-достойно е за теб веднага да си подадеш оставката ! Или не държиш за достойнството си ?

04.03 2013 в 14:08

Пресслужбата на община Варна се мъчи да произвежда новини... Това не е новина, а пълнеж без съдържание...

04.03 2013 в 13:06

Тоя е гьонсурат.Варна ще го измете и него и ТИМ!

04.03 2013 в 12:52

Ще позволите ли на шайка мафиоти да ви правят на маймуни? Щял да решава. Какво ще решаваш, бе, мухльо. Те не го искат в селото, той търси къщата на кмета. Ако не иска да си тръгне, ще го накараме ние! Ще го изметем ако трябва, заедно със сградата на общината.