Канят Дейвид Камерън за благотворителен мач с Борисов

04 февруари 2013 в 12:02 1263 0

Дейвид Камерън. Снимка: ЕПА/БГНЕС
Дейвид Камерън. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън е получил показа да гостува в София за благотворителен футболен мач между ветераните на "Астън Вила" и звезден отбор на България. В срещата като играч на терена ще се включи и българският премиер Бойко Борисов, съобщиха от Българския футболен съюз.

Поканата към Камерън де да присъства като гост в публиката или като играч. Срещата ще се проведе на 25 май на стадион „Васил Левски", а билетите струват 10 лева. Събраните средства ще бъдат за деца, болни от левкемия.

Мачът ще бъде под патронажа на капитана на "Астън Вила" Стилян Петров, който бе диагностициран с тежката болест миналата година. В момента 33-годишният футболист продължава да се лекува. Той също може да долети в София за срещата.

За българския тим ще играят и нападателят на "Фулъм" Димитър Бербатов и много от ветераните от САЩ'94. Селекционер ще е Димитър Пенев. 

В момента тече усилено организацията на футболната среща. С ветераните на "Астън Вила" у нас ще долетят и около 80 бизнесмени от Острова, които ще имат и срещи с българския бизнес. За тях и футболистите ще бъде организиран и голф турнир в Правец.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!