Калина Крумова: Излизам от политиката, сама не мога да променя нищо

Елица Мартинова 05 април 2013 в 14:16 7912 10

Калина Крумова Снимка: Сергей Антонов
Калина Крумова Снимка: Сергей Антонов

„От личния си опит в рамките на последните три години и половина видях, че наивността, че човек може сам да промени всичко останало, няма как да се случи“, заяви на брифинг в петък бившият депутат на 41-вото НС и ексводещ в „Нова телевизия“ Калина Крумова.

Крумова бе категорична, че няма да участва в изборите през май в листите на никоя партия. Тя коментира, че към момента не възнамерява да се занимава с политика.

„Не е нужно да си политик или депутат, за да помагаш на хората“, заключи Крумова и допълни: Моите колеги, с които приключихме работата си в Народното събрание, за съжаление, не виждат едно нещо: Всички те казаха, че припознават протестиращите, но явно не чуха, че протестиращите не припознават тях. Така че аз им пожелавам успех в кампанията, каквото и да разбират те под „успех“.

Тя опроверга информацията, че е била в конфликт на интереси, докато е водела сутрешния блок на „Нова телевизия“ и едновременно с това е била депутат.

Преди да постъпя в „Нова телевизия“, същевременно упражнявайки задълженията си като народен представител, най-малкото, което е, можеше да направите справка със законодателството и да си направите сметка, че „Нова телевизия“ не е местна кабеларка, която би си позволила да е в нарушение с българското законодателство и да вземе в редиците си човек, който е в конфликт на интереси. Така че конфликт на интереси, съгласно сега действащото българско законодателство, не е имало“, категорична бе Крумова.

Те подчерта, че е в много добри отношения с програмните директори на телевизията. Крумова сподели, че обсъжда с тях собствен проект, който по думите й ще бъде в ефир до два месеца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!