Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Как се чертае жълта зона за паркиране в София (снимки)

25 януари 2013 в 00:18 5911 8

Ето как изглежда новата жълта зона на София. Снимка: Мария Малцева
Ето как изглежда новата жълта зона на София. Снимка: Мария Малцева

Как новата жълта зона за безплатно паркиране в София се разчертава така, че да бъде отмита от първия дъжд, засне читателка на OFFNews. Мария Малцева изпрати 30 снимки, показващи как паркоместата чертаят върху кал и как се боядисват паднали листа и боклуци, вместо паветата.

Въпросната жълта зона за безплатно паркиране в София бе "изрисувана" преди два дни пред Националната кардиологична болница (III градска).

"Гледката беше следната: Колите бяха паркирани "както падне" около болница, онези с боята чертаят около тях, има локви и кал и те шарят с бялата и синята боя (на местата за хора с увреждания) връз локви и кал", описа началото на жълтата зона Мария.

 Част от боята, нанесена върху кал, шума и мокра настилка, бе отмита от от падналия малко по-късно дъжд.

"За мен това е меко казано идиотщина. Не че друг път не сме виждали подобно нещо, но все пак, когато правиш нещо ново, направи го свястно.

За съжаление за пореден път нещата се правят през куп за грош като в онова култово видео за руския метод на полагане на асфалт, при който асфалт се мята право в калната локва с лопата и после идва руснакът и го затъпква с ботуша. Нашата работа същата", допълни Мария.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!