Как се чертае жълта зона за паркиране в София (снимки)

Последна промяна на 25 януари 2013 в 00:18 4537 8

Ето как изглежда новата жълта зона на София. Снимка: Мария Малцева
Ето как изглежда новата жълта зона на София. Снимка: Мария Малцева

Как новата жълта зона за безплатно паркиране в София се разчертава така, че да бъде отмита от първия дъжд, засне читателка на OFFNews. Мария Малцева изпрати 30 снимки, показващи как паркоместата чертаят върху кал и как се боядисват паднали листа и боклуци, вместо паветата.

Въпросната жълта зона за безплатно паркиране в София бе "изрисувана" преди два дни пред Националната кардиологична болница (III градска).

"Гледката беше следната: Колите бяха паркирани "както падне" около болница, онези с боята чертаят около тях, има локви и кал и те шарят с бялата и синята боя (на местата за хора с увреждания) връз локви и кал", описа началото на жълтата зона Мария.

 Част от боята, нанесена върху кал, шума и мокра настилка, бе отмита от от падналия малко по-късно дъжд.

"За мен това е меко казано идиотщина. Не че друг път не сме виждали подобно нещо, но все пак, когато правиш нещо ново, направи го свястно.

За съжаление за пореден път нещата се правят през куп за грош като в онова култово видео за руския метод на полагане на асфалт, при който асфалт се мята право в калната локва с лопата и после идва руснакът и го затъпква с ботуша. Нашата работа същата", допълни Мария.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.02 2013 в 12:17

Разкажете още.

26.01 2013 в 17:08

Гледайте филма "Идиотокрация" и всичко ще ви се изясно.

25.01 2013 в 17:56

А какво ще кажете за постоянно паркиращите мегапростаци върху местата за инвалиди, около хипермаркетите в цяла България? Ако ще и с боя "LEVIS" да ги оградят, българската простащина, непукизъм и дебелоочие никога няма да бъдат превъзпитани, докато не се наложи солидна парична глоба за наглеците, които го правят! Възпитаните молби на дикторите по радиоуредбите в магазините, приканващи простака да не паркира на оградените места, просто не вършат работа, според мен всеки един голям хипермаркет би могъл да назначи няколко здрави момчета, които да се оправят с тази работа, хем ще има превъзпитателна цел за простака, хем пари в касичката на магазина!

25.01 2013 в 17:35

Абе, стига сега... това е екологично чиста боя - от оная скъпата. Не вреди никому. Даже с нея се хранят птичките!

25.01 2013 в 15:42

До Георги от първия коментар: Сметка им се търси. Днес бяхме в съда и се даде ход на делото срещу тях.

25.01 2013 в 14:23

Е какво, нали така се движи икономиката ни, след седмица ще трябва пак да боядисват което е = полза и заетост във въпросната фирма изпълнител :)

25.01 2013 в 14:00

job done!

<em>Моля, пишете на кирилица!</em>

25.01 2013 в 12:03

Докато не им потърсим сметка, така ще е.