И портрет на Сталин на контрапротеста

Последна промяна на 16 август 2013 в 23:47 5119 37

Човек във военна униформа дойде с портрет на Сталин на контрапротеста.
Човек във военна униформа дойде с портрет на Сталин на контрапротеста.

Човек във военна униформа с рисуван портрет на Сталин бе сред хитовете на контрапротеста.

Кадрите са на Найо Тицин, който е направил и кратко блиц интервю със сталинста, подкрепящ Орешарски.

- Защо носите този портрет?

- Това е Сталин.

- Да, но защо носите портрета?

- Защото той освободи Китай. Освободи България. Германците влязоха (?) в Съюза. 

- Но защо го носите портрета на Сталин?

- Нося го да го видят младите. Младите да го видят кой е Сталин. Защото Сталин беше сериозен. Немаше грешка в него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.08 2013 в 19:17

ей, Богу, ако ни беши Сталин да въ усвубодиии??? той - бат' Сали аку ни беши да избий рибъта, тъй дие, сичкуту с фурашка, уфицеритйе, и то не саму ниеговите, ми и полскитие, нямъши да имаме идна по- прудължителнъ вуйнъ, че и с Гитлеръ си беха уртаци, малиии, ма к'ва стана тя послиии... ми, когато изнесаха житуту на Биларус и Украйнътъ ощи по-рану, пич си е отсякъди, бат' Сали, бе към 8 милионъ мин. чиляка шъй упропъстил, чий и повичи... саму той ни требе, тука да ги сгази мръснитйе пидйераси дйет прутистирът, айлях-бакър :D

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD

17.08 2013 в 17:16

Гуглето и онлайн речниците не са чували за "разред," а? :))) Това е, защото (неправилното) произношение е характерно за една точно определена сцена от култово произведение, явно убягнало ти в "ония години и километри," което е адски странно. Или пък не е -- годините и километрите нямат значение, важното е какво си си носил под шапката, което явно не е било много (а и сега не е, също толкова явно.)

Въпросната субкултура (на прав път си) няма нищо общо със стерилизираните ти спомени за Русията, нито с "фамилията Медведев." Не се напъвай, явно няма да ти стане ясно скоро -- дори този имбецил Коко Моко (виж по-долу) е по-наясно от теб -- но ако те тресе здраво амбицията, може да препрочетеш това-онова (други на твое място биха се обезкуражили, ако още не са зацепили след време колкото за един работен ден, но ти дерзай.)

17.08 2013 в 16:21

Лелеййй, засрами ме, и то по тая логика всеки ден си е просто ден, значи аз се подлъгах че може да стане нещо интересно, обаче то скукаааа...

17.08 2013 в 16:08

Ну и кросавчег финикийский падонак...

17.08 2013 в 15:54

"разрЯда"
"Превед, Медвед!", с главна буква, е субкултурата на тамошния интернет през ония две години, и толкова. Тогава фамилията Медведев беше известна сигурно само на съседите на човека. А "Медведь" беше нещо като "покемон", щом ти е по-разбираемо. Това сега "Обама" е нещо като "Чебурашка", и приликата естествено не е в ушите.
Аз разбира се съм ти благодарен за курса по руска култура, беше крайно полезно за мене. Сеге вече разбирам руснаците някак по-детайлно.
Друго си е да ти го кажат разбираемо, след ония години и километри.
Урезонься, пацан, хорошо?

17.08 2013 в 14:55

Онзи келеш дръзва да каже всякакви глупости, от които нищо не разбира -- както дръзва да ги каже и всеки "слесарь высокого разреда" с интелектуални претенции като теб. И 100 пъти да повтаряш "реиндустриализация," тя няма да се случи с комсомолци като сергея начело, и с празноглави дрънкала като теб в редиците.

Без да оспорвам неоспоримия ти авторитет по всички въпроси свързани с Русия и Америка, скромно отбелязвам, че "Превед медвед" не е нито теза, нито мироглед, така че няма как "ония хора" да "живеят другаде." Всъщност, "ония хора" щяха да схванат вица -- нещо явно непостижимо за шлосерския мироглед, който трудно смила по-сложни неща от словореда.

17.08 2013 в 12:35

Три години? Възходящи роднини, дето не си ги и виждал? Че много си изпатил бе ... Ние с брат ми ядохме дървото до края на 80-те.

17.08 2013 в 12:04

Коко и Моко, щом разчитате на някакви хорица измъкнати кой знае от къде и натоварени в 5 сутринта на рейсове... значи майка ви курвенска е заминала, туй е моето експертно мнение.

17.08 2013 в 12:02

Е, мечтай си ти за полугол женски задник, не, че ако ти падне ще можеш да направиш нещо различно от това да се драпаш безпомощно по топките.

17.08 2013 в 12:01

Ей го Стефко е доволен - взели са го с другите служители на Чистота от дискотеката в Чапръчане и са го возили до Софията да види свят. Нали сладкишче мое малко? Някак си ми свършва търпението де, ще почна да псувам, после може малко кьотек и така - докато се научите гъзове разпрани как се продава България за една екскурзия до мола.