ГЕРБ: Запушихме течовете в държавата

Елица Мартинова 09 януари 2013 в 09:54 2020 7

Красимир Велчев, Снимка: БГНЕС
Красимир Велчев, Снимка: БГНЕС

„Управлението на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов избраха да действат непопулярно, но честно. Запушихме течовете в държавата“, изтъкна в декларацията за новия политически сезон председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

В равносметката си той подчерта, че управляващата партия е постигнала резултати, с които не може да се похвали никое друго правителство.

„Член съм на силно мнозинство, което следва приоритети и вече има постигнати резултати. Имаме обективно самочувствие, което се базира на тези резултати. ГЕРБ показа, че е силна и балансирана партия, която натрупа ценен управленски опит“, категоричен бе Велчев.

„Ние от ГЕРБ имаме самочувствието, че в рамките само на един мандат построихме много: магистрали, пътища, кръстовища на две нива, училища и детски градини, спортни зали, църкви, пречиствателни станции, театри, опери, както и модернизирахме болници, ЖП линии, пристанища и летища“, гласи равносметката на управляващата партия,

Велчев призова всички партийни лидери да си стиснат ръцете и да работят заедно в името на гражданите.

„ГЕРБ призовава към прагматизъм в името на българските граждани. Да не използваме парламентарната трибуна, особено в месеците преди изборите, за политиканстване, което отвращава хората от политиците“, помоли от трибуната председателят на ПГ на управляващите.

Всяка партия говори на собствен език и това прави парламента една вавилонска кула. Да покажем, че в парламента сме един отбор – националният отбор на България“, призова Велчев, но думите му предизвикаха смях в пленарната зала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови