„Енерго-Про“ затваря офиса във Варна заради „агресивните“ протестиращи

Александра Маркарян 18 февруари 2013 в 12:31 3297 2

Протестът във Варна. Снимка: Mousquetaire Varna
Протестът във Варна. Снимка: Mousquetaire Varna

 

Енерго-Про“ обяви, че временно затваря центъра си за обслужване на клиенти във Варна заради щетите, причинени „вследствие на агресивните прояви“ на протестиращите вчера.

От дружеството изпратиха прессъобщение до медиите, в което се казва:

„По време на вчерашните протести във Варна центърът за обслужване на клиенти на компанията за втори път стана обект на нападения от някои от протестиращите. Част от прозорците на сградата бяха счупени, а друга част бяха пукнати вследствие на агресивните прояви. След обстоен оглед на последствията се установи, че при тези обстоятелства съществува сериозна опасност от наранявания за преминаващите хора и служителите, работещи в сградата.

По тази причина ръководството на компанията взе решение центърът за обслужване на клиенти да остане затворен, докато не бъдат възстановени щетите с цел гарантиране безопасността на клиентите и служителите“.

От дружеството се извиняват на клиентите и подчертават, че „подобни прояви на насилие възпрепятстват работата на компанията, което неминуемо оказва негативно влияние върху обслужването на клиентите“.

Те били отворени за диалог и не разбирали „проявите на агресия“.

От „Енерго-Про“ уверяват, че ще продължат да съдействат на клиенти, които искат да проверят коректността на сметката си за ток и да предлагат схеми за разсрочено плащане на тези, които „имат затруднения“.

Компанията, според прессъобщението, предприела „по собствена инициатива“ безплатна проверка на сметките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!