Чуколов преди заседанието: Днес АТАКА ще спаси България от 4-годишно турско робство

Последна промяна на 29 май 2013 в 09:40 7654 16

От профила на Десислав Чуколов
От профила на Десислав Чуколов

"Днес АТАКА ще спаси България от 4-годишно турско робство."

Това е написал в 5 часа тази сутрин депутатът от Атака Десислав Чуколов във Фейсбук профила си по повод днешното парламентарно заседание.

Народният представител Чуколов очевидно е бил в неведение по повод намеренията на лидера си Волен Сидеров, който вместо в "спасител" от правителство с участие на ДПС, всъщност акушира за раждането на новия кабинет. Сидеров осигури безценния един глас, за да бъде валиден кворумът на днешното заседание за гласуване на кабинета "Орешарски".

"Има предател", "Това беше краят", "Кой предаде България?" - заваляха коментарите в профила на Чуколов секунда след като парламентарното табло показа 121 регистрирани народни представители в началото на заседанието.

 По правилник за одобряване на кабинета трябва да гласуват половината плюс един от присъстващите в залата, ако преди това е регистриран кворум (минимум 120+1 депутати). Регистрирайки се в началото на заседанието, Сидеров даде именно тази възможност на БСП и ДПС - легитимно заседание, на което да гласуват сами правителството си, получавайки мнозинството от гласовете на присъстващите в залата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.05 2013 в 18:04

Мила, стопли ми сърцето...
Готов съм да забравя старите дъвки, но поведението на този лидер съм го анализирал и предвидил доста по-рано. Като джентълмен, слизам от метлата и отивам да пийна студена бира. Майната им на волен и сие, животът е прекрасен, има Господ да се грижи за неговите врабчета, ще оцелеем. Поздрави.

Предателю волен...

29.05 2013 в 16:53

Тези приказки за Волен съм ги чувала, а и наистина знам какво точно е станало. Така че, предъвкваш стари дъвки, мили мой! Колкото до последното ти изречение, мнозина мислиха същото още след 40 то Народно събрание. Но...уви!!! Те пак са тук и ще бъдат винаги на поста си! От всяка битка Волен и Атака излизат още по-силни и убедени в делото си.

29.05 2013 в 15:16

Драга В. Георгиева, да си го върне на ГЕРБ е черешката на тортата за националният предател.
Каквото стана с парламентарната група на националистите в предишното народно събрание е последствие от всичките изцепки на същия. То не бяха катастрофи, напивания по самолети, скандали с Капка и прочие и прочие.
Но тортата е другаде. Милион и кусур лева преведени от дпс на атака трябва да се изработят. Трийсете сребърника за Юда след две хиляди и 13 години инфлация станаха милион и половина.
Всичко друго е карагьозлък.
Тъпканото връщане е неоспорима истина. Ще се върне и на атака. След този позорен акт съм сигурен че атака няма да я има в следващ парламент.

Предателю волен...

29.05 2013 в 14:40

На този свят, драги Того, всичко се връща тъпкано, не го забравяй! Проумей, че Атака гласува така, не защото поддържа ДПС или БСП, а защото никога няма да забрави какво направиха ГЕРБ с Парламентарната група на националистите в предишното народно събрание. На другите две също няма да им се размине. Изчакай и ще разбереш защо съжаленията в случая са излишни.

29.05 2013 в 14:32

Бедни ми Чуколов... Понеже очаквах от волен точно това сега ми е малко по-малко гадно отколото на теб.
Ама като знам на мен колко ми е гадно, искрено съжалявам за теб и твоите съмишленици.

Предателю волен...

29.05 2013 в 14:02

Бъдещето ще покаже правили са от АТАКА!!! Всички квалификации и емоции сега са излишни, имайки предвид състоянието на държавата ни. Тази невъзможна симбиоза на Парламент е възможно изненадващо да роди добри резултати. Да преспим, пък на сутринта да оценим.

29.05 2013 в 13:20

това, че осигуриха кворум днес, бе правилното решение. Имаме спешна нужда от функциониращо правителство! Твърде тежко е наследството на Борисов - социална, икономическа и политическа криза.

29.05 2013 в 11:02

Точно така. Както обикновено :)

Ама няма нужда от излишен национализъм в днешно време. Свестните хора в държавата трябва да вземат превес... Националната идентичност е изцяло на 2-ро място.

Арабската култура, а също и древните китайски мислите са дали толкова много на света и цивилизацията; защо смятаме, че бялата раса трябва да има превес? Хитлер ли е най-актуалния ни вожд???

29.05 2013 в 10:45

Българите

29.05 2013 в 10:31

Кой продаде България?