Четвъртък - най-добрият ден за секс

Мадлен Шишманова 30 август 2012 в 15:16 4287 0

Най-подходящия ден за правене на секс е четвъртък.
Най-подходящия ден за правене на секс е четвъртък.

Четвъртък е най-добрият ден за правене на секс, твърди изследване на Лондонското училище по икономика.

Макар да не е ясно защо икономическото учебно заведение се занимава с тази тема, тамошните експерти са установили, че нивата на естествения холестерол, който стимулира половите хормони, са най-високи именно в този ден.

Английският вестник "Сън" събра и останалите дейности с най-добрите за осъществяването им дни.

Вторник е подходящ ден за ядене навън, гласи публикацията в "Сън", предаде БГНЕС. Повечето ресторанти не получават доставки през уикенда, а в понеделник следобед. Затова вторник е най-добрият ден. "Ако не се намирате в наистина добър ресторант, понеделник вероятно не е най-добрият ден да ядете риба", съветва майстор-готвачът Антъни Бърдейн.

Вторникът е подходящ и за организиране на барбекю. Това е най-сухият ден от седмицата. Според британската метеорологична служба заоблачаване се наблюдава най-често в петък следобед, събота или неделя.

Ако искате да проведете разговор с вашия шеф за увеличаване на заплатата, най-подходящ ден е сряда. Седем от десет мениджъри се обединили около тази теза, след като били анкетирани от компанията за подбор на служители "Офис Ейнджълс". Третият ден от седмицата е подходяща и за любимото занимание на жените - шопинг. Причината е, че това е най-малко претъпканият ден в супермаркетите и магазините. Ако искате дори още по-голямо спокойствие, имайте предвид, че само 4% от пазаруващите посещават магазините между 21 ч. и 8 ч.

Въпреки че четвъртък е най-добрият ден за секс (особено сутринта според изследването), най-подходящ ден за брак е петък. По традиция сватбите се правят в събота или неделя, но ако кажете "да" един ден по-рано, може цената за церемонията и на купона в ресторанта да бъде намалена наполовина. Освен за сключване на брак, петък е подходящ за продажба на жилището и за спиране на цигарите. Волята е най-силна с наближаването на уикенда, установиха още учените.

Продавачите, които обявяват жилището си за продажба в петък, имат най-голям шанс за успех, установи американската агенция за недвижими имоти "Редфин". Тя стигнала до извода, след като анализирала над 1,2 милиона обяви за продажба на жилище на 16 пазара в продължение на 21 месеца.

Препоръчително е краят на търг в E-Bay да се постави в  неделя. Продаващите вещи онлайн обикновено имат най-добри резултати, когато крайният срок се пада в традиционния ден за почивка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови